Cand e momentul sa iti schimbi masina?

            Împătimiții de automobile schimbă frecvent mașinile, caută noile modele și fac tot posibilul pentru a deține cele mai noi modele în materie de design, viteză sau siguranță. 

Întrebarea care vine aici este aceea a necesității de schimbare a mașinii. Cât de mult trebuie să aștepți pentru a achiziționa un model nou? Câți ani sau kilometri e bine să păstrezi o mașină înainte de a o vinde?

De răspuns stă legată o mare sumă de bani, mașina, fără îndoială, este o achiziție costisitoare. Vânzările auto de astăzi se centrează pe ideea de schimbare frecventă a mașinii, după ce iese din garanție costurile reparațiilor sunt mult prea mari, cea mai bună alternativă este aceea de a cumpăra un model nou. Pe altă parte vin și publicitarii care ne pun accent pe imaginea pe care o oferă o mașină veche, aceasta devine demodată și nu stârnește admirația în cercul de cunoștințe.

În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa, un model bun de mașină poate rezista și zece ani. Dacă o mașină este fiabilă atunci posesorul său o poate păstra cât mai mult posibil. O mașină bine întreținută va face față cu brio cerințelor posesorului și va putea fi folosită cu plăcere ani de-a rândul.

Recomand sa iti achizitionezi niste anvelope ieftine de la Vadrexim. Acum e momentul sa iti iei niste anvelope vara Vadrexim la cele mai bune preturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!