Royal Dental, locul unde dantura ta este tratata regeste


www.royaldental.ro
Royal Dental, Ilfov-Bucuresti, clinica stomatologica de top situata pe Soseaua Pipera-Tunari nr. 61, este locul unde dintii tai se simt rasfatati, iar posesorul lor scapa total de teama proverbiala din copilarie de dentist, fiind inconjurat de atentia personalului medical cu o exceptionala carte de vizita.

Royal Dental este un loc de poveste, cum nu te-ai astepta sa descoperi atunci cand mergi la dentist, un spatiu deosebit in care ramai cu gura cascata chiar inainte de a ajunge pe scaunul stomatologic, uitand pana si de chinuitoarele dureri de dinti, la impactul vizual cu modul in care este amenajat interiorul clinicii.

Royal Dental are drept culori preponderente violetul si albul, ceea ce iti induce o stare de calm, prin vibratiile cromatice ce te invaluie cu voaluri eterice de liniste. 


cabinete dentare Bucuresti


Cu siguranta fanii echipei Poli Timisoara se vor simti in al noualea cer chiar din momentul cand ajung in fata cladirii ce adaposteste clinica stomatologica ultra-performanta.

La cromatica alb-violeta se adauga desigur profesionalismul angajatilor, care iti dau siguranta ca esti pe maini bune si orice culpa medicala este eliminata din start.

La Royal Dental nu se cunoaste semnificatia cuvintelor "malpraxis stomatologic".

Daca sunteti in cautarea unui stomatolog bun, bucurestenii si nu doar ei, pot alege cu toata increderea clinica Royal Dental, uitand pentru totdeauna de groaza de vechii dentisti, ce se asemanau mai mult cu niste tortionari, decat cu niste medici europeni din secolul 21.www.royaldental.ro


www.royaldental.ro este site-ul unde puteti afla toate informatiile prealabile unei vizite la aceasta clinica regala, pe care multi pacienti din strainatate o indragesc deja, revenind de cate ori doresc sa primeasca ingrijiri de specialitate de inalta calitate, la tarife competitive, asa cum nu au in tarile lor de bastina, indiferent ca vorbim de Franta, Germania, Elvetia, Italia sau multe altele.

Si pentru ca implanturile dentare sunt dorite deja de tot mai multi pacienti, cu mai multi sau mai putini bani, va propun sa ne referim in continuare la acestea si la riscurile la care acceptam sa ne supunem voluntar, daca nu vom alege un just raport pret/calitate in materie de implant dentar stomatologic in Bucuresti.


Implanturile dentare ieftine: un pericol major pentru sanatate


Implanturile dentare la pret de dumping, cu care te imbiau stomatologi obscuri pe internet in urma cu 3-4 ani,  deja nu mai reprezinta o varianta viabila pentru doritorii de refacere a danturii, tot mai constienti de  riscurile la care, orbiti de un pret ceva mai mic (dar in niciun caz foarte scazut!) se supun cu buna stiinta.

Care este cel mai bun implant dentar?


O intrebare nu atat de dificila pe cat s-ar parea, daca consultam medicii implantologi care chiar se pricep si care ne pot recomanda cea mai buna solutie personalizata.

Implantul stomatologic care se efectueaza in conditii operatorii cat mai apropiate de perfectiune in ceea ce priveste curatenia, sterilizarea instrumentarului de lucru, materialele utilizate la confectionarea implantului, echipa de medici care realizeaza aceasta interventie chirurgicala de finete, are mari sanse de reusita, riscurile ulterioare scazand de la 5% la pana pe la 2%.

Implantul dentar ieftin este acel implant care, pe langa calitatea inferioara a materialului, mai are si dezavantajul ca nici serviciile medicale nu sunt exceptionale, uneori chiar mediocre de-a dreptul.

Clinicile stomatologice, cabinetele dentare foarte bune, nu vor face niciodata rabat la calitate, nici in ceea ce priveste pregatirea personalului medical, nici a instrumentarului si a materialelor stomatologice utilizate.

Cabinetele stomatologice bucurestene adapostite in cartiere modeste, la parterul blocurilor (uneori chiar in fostele ghene transformate in cabinete dentare de catre patroni, in cardasie cu reprezentanti de asociatii de proprietari, ahtiati dupa castiguri rapide), cu siguranta nu indeplinesc conditiile minime pentru efectuarea unor servicii medicale stomatologice de calitate.


Ma intreb cu ce incredere ar intra un pacient intr-o camera de serviciu sau o fosta ghena de bloc comunist, chiar daca pe usa scrie mare, cu vopsea rosie, ca sa se vada din statia de autobuz: "Cabinet stomatologic"....

Nu cred ca suntem chiar asa de saraci incat sa ne batem joc de propria sanatate, care si asa este dezastruoasa in vremurile tulburi pe care suntem nevoiti sa le traim.

Istoria implantului dentar in Romania, desi destul de scurta, a inregistrat pe langa performante remarcabile si rateuri (s-ar putea scrie si o "carte neagra a esecurilor in implantologie"), de aceea este mult mai intelept sa ne adresam unei clinici stomatologice cu o buna reputatie printre specialistii si pacientii din tara si strainatate, pentru a elimina orice factor de risc ce ne-ar afecta si mai mult sanatatea, nu sa ne dam cu ochii inchisi pe mana oricarui neavenit.

Dovedirea unei culpe medicale stomatologie, a malpraxisului dentar, dupa cum se stie, este un demers aproape imposibil de realizat de catre victima unui slab profesionist, de aceea trebuie sa ne luam  masurile cuvenite si sa nu le cadem in cursa acelora care vor pur si simplu sa ne ia banii,  nu si sa realizeze servicii de calitate.

Cabinetele stomatologice cu tarife de dumping obisnuiau, probabil ca obisnuiesc si acum, ca sa utilizeze colaboratori in cazul interventiilor chirurgicale din domeniul implantologiei.

Mai precis, prin Bucuresti exista obiceiul ca sa se apeleze la cate un medic stomatolog implantolog (care uneori nici nu se prezinta pacientilor!), cu o experienta indoielnica, care nu explica mai nimic pacientilor (pe motiv ca: "stie el mai bine"), chirurg implantolog ce facea un fel de tur al cabinetelor stomatologice pentru a pune implanturi "pe banda rulanta", ajutat, "ca mana a doua" de catre un medic din cabinetele dentare "de bloc" unde se efectua implantarea dentara.

Implantologul itinerant se gandea doar la banii pe care ii va lua "la negru", pentru ca de chitante pentru sumele platite nici nu putea fi vorba. Stabilirea unei legaturi medic-pacient in aceste conditii era practic inexistenta, totul reducandu-se doar la doua intalniri: una de consultare a doritorului de implant dentar ieftin, la pret de dumping, a doua in care se realiza interventia chirugicala propriu-zisa. Totul in semi-clandestinitate.

Apoi implantologul disparea, lasand pacientul in perioada post-operatorie pe mana stomatologului "de bloc" (de multe ori neexperimentat si speriat!). 


Acesta, in situatia in care intervinea o complicatie, mai dadea cate o cautare pe internet, mai intreaba vreun coleg de facultate, iar in cazuri disperate isi lua inima in dinti si  ii dadea telefon "marelui guru al implanturilor clandestine" care ii arunca in sila niste explicatii, de la vreo terasa din centrul Parisului, unde tocmai se dusese ca sa isi toace banii pe care, cu multa truda, pacientul i-a adunat (sau i-a imprumutat de la banca!), sperand sa isi rezolve astfel problema stomatologica la un pret cat mai mic.

Daca complicatiile stomatologice post-implantare nu puteau fi rezolvate nici asa, niciodata nu era vina lor, a implantologului si a stomatologului "de bloc", ci doar a pacientului-victima (in definitiv nu i-au pus pistolul la tampla ca sa faca operatia de implant dentar cu ei, nu-i asa?). Iar garantiile unei asemenea interventii chirurgicale erau excluse din start.

De obicei, in astfel de situatii nedorite, pacientul era trimis la o clinica stomatologica performanta, iar medicii de acolo se ingrozeau de ceea ce descopereau in urma consultatiei.

Tocmai de aceea ar fi bine sa evitam aceste experiente ce pot lasa sechele grave asupra sanatatii noastre, dar si asupra finantelor de care dispunem, pentru ca vom plati de 2-3 ori mai scump dupa aceea, pentru ca nu am ales corect atunci cand ne-am decis asupra efectuarii acestei operatii chirurgicale stomatologice delicate.


sigla Royal DentalEu va recomand sa va adresati clinicii stomatologice Royal Dental Bucuresti, recunoscuta in multe tari europene pentru calitatea serviciilor oferite, mai ales daca locuiti in zona de sud a tarii, pentru a nu deveni victimele sigure ale unor indivizi care pun castigul material pe primul plan si va orbesc cu preturile nejustificat de mici ale unui implant dentar. 

Atunci cand veti lua decizia de a va inlocui dintii lipsa cu implanturi dentare nu uitati ca lucrurile de calitate costa, iar in materie de sanatate cu atat mai mult. Dar si satisfactiile ulterioare vor fi pe masura!

sursa fotografii: www.royaldental.ro