Schimbarea la fata a site-ului Cora.ro

Cora a inceput anul 2013 cu o schimbare radicala de imagine in mediul virtual, o transformare de substanta, in ton cu noul curent al Schimbarii, ce a cuprins mai toate domeniile de activitate.

Demersul plin de indrazneala al specialistilor de la Cora, ce au inceput recent sa lucreze cu mult entuziasm la modernizarea site-ului, cu toate comentariile pro si contra generate, demonstreaza din plin dorinta angajatilor din cadrul companiei de a se preocupa mai mult de dorintele consumatorilor, de a dezvolta comunicarea cu clientii, dar si cu potentialii clienti, cu furnizorii si afiliatii.

Carcotasii, care initial au fost socati, strigand uimiti ca noua forma a www.cora.ro este sortita esecului chiar inainte de lansarea pe undele oceanului internistic, ca viziunea celor ce au lucrat la site nu va prinde la publicul romanesc, extrem de conservator, au redus treptat tonalitatea, pe masura ce s-au convins ca proiectul destinat mediului online prinde contur.

Mai mult, destui dintre ei (inclusiv din randul bloggerilor!) au trecut deja in barca acelora care pun voluntar umarul la dezvoltarea site-ului www.cora.ro cu idei de imbunatatire a continutului, asa incat cartea de vizita online Cora sa iasa in evidenta, sa devina o prezenta vizuala percutanta, vie, care sa iti ramana in minte multa vreme, un loc din lumea virtuala unde sa revii mereu cu placere, cautand sa descoperi noi si noi elemente, care sa iti permita sa socializezi cu alti clienti, sa schimbi opinii cu acestia pe retelele sociale (accesate chiar de pe site) despre diverse produse, promotii, servicii, sa intri in comunitate Cora.

Pentru ca da, noul site Cora.ro are ca fir conducator interactivitatea, feed back-ul rapid, in beneficiul tuturor: al angajatilor supermarketului, al clientilor si al furnizorilor.

Un client multumit este un client care va reveni din nou pe site, dar si in magazinele reale, iar si iar, va face recomandari si altor apropiati sa devina clienti fideli Cora, expunandu-le avantajele aflate de pe noul site si de la oameni din cadrul comunitatii de pe Facebook, ce numara deja un numar apreciabil de membri. 

Prezenta in online este cu siguranta primul pas in epoca noastra de a lua contact cu un supermarket, este elementul care  te poate face sa iei decizia de a iesi din casa si a merge la magazinul real, eventual cu o lista de produse, completata deja de acasa, dupa ce ai studiat ofertele pe site, ai discutat despre produsele dorite cu alti clienti ce le-au si achizitionat de la magazin, ai comparat preturile cu cele ale concurentei.
www.cora.ro
www.cora.ro

Daca acest site este unul memorabil (si in noua sa forma avangardista are toate premisele sa devina astfel!), cu certitudine vei dori si tu sa iti faci cumparaturile la Cora, daca nu esti deja client fidel.

Tastati cora.ro, intrati pe site si convingeti-va singuri!