Steaua Online (invitatie): Steaua Bucuresti - Ajax Amsterdam, transmisie live (21 februarie 2013, orele 22,05)

SteauaOnline.com, site-ul suporterilor stelisti, va invita in aceasta seara (21 februarie 2013), de la orele 22,05, sa urmariti pe internet, live, partida FC Steaua Bucuresti - Ajax Amsterdam (Europa league), pentru a trai impreuna, la cele mai inalte cote, emotiile meciului, in cazul in care nu puteti ajunge pe Arena Nationala, ca sa va alaturati glasurilor galeriei.

Transmisia partidei va putea fi urmarita doar cu ajutorul cu browserul Internet Explorer si daca aveti instalat pluginul SopCast.

Steaua Online va pune la dispozitie si o pagina pe Facebook, unde puteti comenta in timp real cele mai controversate faze ale partidei, puteti adresa incurajari echipei si lui Mihaita Nesu, caruia baietii nostri, conform declaratiei lui Raul Rusescu, ii dedica meciul cu Ajax Amsterdam din aceasta seara si, speram noi, o victorie de rasunet.

Din tribunele de pe Arena Nationala sau prin incurajarile postate pe Steaua Online, suporterii stelisti adevarati vor da aripi echipei, purtand-o spre un rezultat exceptional, despre care maine, suntem convinsi, se va scrie elogios in intreaga Europa.

Asadar, nu uitati: va asteptam in seara aceasta pe Steaua Online si pe pagina cu acelasi nume  de pe Facebook!

Accesul la transmisia live a partidei Fotbal Club Steaua Bucuresti - Ajax Amsterdam se poate face de pe site, dand clic pe pagina LIVE, incepand cu orele 21,05.

Suporteri stelisti de pretutindeni, haideti sa aratam ca in venele noastre curge sange ros-albastru si ca avem o echipa cu adevarat MARE, care renaste din propria-i cenusa precum pasarea Phoenix, care poate pierde o lupta, dar nu razboiul, care lupta pana la ultimul strop de energie, ducand mai departe Legenda unei echipe cum nu mai exista alta: FC Steaua Bucuresti!

Forta Steaua si nu uita, suporterii sunt alaturi de tine!