Anvelopa Michelin potrivita - Cum o aleg in 60 de secunde?


Michelin, celebra companie franceza de anvelope, ce il are drept portdrapel pe simpaticul omulet gonflabil, s-a gandit sa vina in sprijinul soferilor amatori si profesionisti, fie ei incepatori sau mai experimentati in ale condusului pe drumurile publice, asa incat a pus la dispozitia acestora un selector de anvelope Michelin grozav, ce poate fi accesat online pe site-ul Michelin Romania.
anvelopa Michelin potrivita
www.michelin.ro

Acest selector are marea calitate ca in maxim 60 de secunde (chiar mai repede, functie de iscusinta internautica a conducatorului auto interesat), poate sa iti faca o recomandare pertinenta despre cel mai bun tip de anvelopa care i se potriveste autovehiculului tau, dupa ce alegi din listele puse la dispozitie in cadrul acestei aplicatii, extrem de usor de folosit, anumite elemente, referitoare la masina ta.


Cautarile se pot face dupa:

- autoturismul detinut;
- dimensiunile anvelopei;
- categoria de vehicule.

Astfel, daca alegi prima varianta, a autoturismului pe care il posezi, va trebui in continuare sa selectezi:

- marca masinii;
- gama din care face parte;
- modelul acesteia;
- motorizarea;
- anul de fabricatie.

Dupa ce ai completat aceste cerinte simple, selectorul Michelin iti va afisa instant, pe aceeasi pagina unde se afla si aplicatia-minune, ce tip de anvelopa i se potriveste cel mai bine masinii tale.

In cazul in care alegi varianta a doua, referitoare la dimensiunile anvelopei, listele de parametri contin date privind:

- latimea;
- inaltimea;
- diametrul;
- indicele de sarcina;
- indicele de viteza.

Selectorul Michelin pentru alegerea anvelopei potrivite mai are si un buton pentru marcarea categoriei din care vehiculul tau face parte:

- autoturisme;
- 4x4/SUV;
- utilitare.

Michelin a pus astfel la dispozitia celor interesati un mijloc simplu de utilizat, rapid, dar si foarte sigur, pentru a descoperi anvelopa potrivita, in maxim... 60 de secunde.

www.michelin.ro va ofera si facilitatea de a afla, tot de pe site, si distribuitorul de cauciucuri Michelin cel mai apropiat de locatia dvs., pentru a reduce cat mai mult posibil timpul necesar schimbarii cauciucurilor de iarna cu cele de vara, daca este sa ne referim la prioritatea momentului, stiut fiind ca anvelopele destinate anotimpului alb, dupa ce temperatura creste peste plus 7 grade Celsius, isi pierd o parte din caracteristicile lor, atat de apreciate pe plan mondial.

Va invit sa accesati site-ul celor de la Michelin Romania, sa incercati selectorul de anvelope, iar apoi sa dati fuga si sa va schimbati cauciucurile pentru ca, daca nu ati observat deja, afara este PRIMAVARA!