Anvelopele Michelin, cea mai potrivita alegere pentru orice sofer


anvelopa potrivita
www.michelin.ro
Michelin, prima producatoare de anvelope din lume, compania franceza care a dus standardele de calitate dincolo de orice etichetare ingusta, fie ea dispusa si de catre Uniunea Europeana la finele lui 2012, si-a asumat misiunea dificila, dar cu atat mai frumoasa, de a actiona continuu pentru gasirea celor mai bune solutii inovative care sa creasca gradul de siguranta al autoturismelor dotate cu produsele sale, concomitent cu protectia mediului inconjurator.

Michelin dispune in acest sens de un buget anual de circa 592 milioane de euro destinat cercetarii si dezvoltarii, specialistii vestitei companii lucrand cu entuziasm in directia reducerii consumului de carburant, cresterii stabilitatii autovehiculelor si prelungirii duratei de viata a anvelopelor instalate pe autoturismele de diferite tipuri, totul pentru confortul si siguranta conducatorilor auto, pasagerilor, precum si a pietonilor.

Gama anvelopelor Michelin, toate de foarte buna calitate, este extem de diversificata, functie de categoriile de autovehicule, dimensiunile cauciucurilor, modelelor de masini, anotimp.

In aceasta lume a cauciucurilor Michelin, unde un nespecialist s-ar putea pierde usor, iata ca aceia ce lucreaza la acest gigant producator de anvelope s-au gandit sa ofere internautilor soferi un ajutor nesperat, un adevarat ghid orientativ, tocmai bun de luat in seama la achizitionarea unui nou set de "incaltari" pentru masinile lor. 

Asa se face ca au realizat o aplicatie extrem de simplu de utilizat, aflata pe site-ul MICHELIN ROMANIA, de unde oricine este interesat afla in maxim un minut care este anvelopa cea mai potrivita pentru vehiculul pe care il conduce.


Michelin Romania
www.michelin.roCu niste anvelope adecvate, consumul de carburant se poate reduce substantial la suta de kilometri, lucru deloc de neglijat in vremurile acestea, in care pretul la pompa urca ametitor.

Siguranta pe drumurile publice este si ea sporita, asa incat conducatorii auto vor putea sa aiba mai rar de-a face cu societatile de asigurari si cu nervii de la unitatile service.

Desi un pic mai scumpe decat alte tipuri de anvelope, daca luam in considerare raportul pret/performanta, cu siguranta investitia facuta in dotarea masinii cu anvelope marca Michelin de iarna, respectiv de vara, merita cu certitudine efortul banesc, deoarece ne fereste de neplaceri ulterioare cu mult mai mari si mai costisitoare.