"Cel mai promitator brand" - o sansa si pentru blogurile de nisa cu adevarat valoroase

Atentie: advertorial (pentru participare concurs online)

Cei interesati se pot inscrie in aceste zile la o competitie extrem de interesanta, aflata deja la a patra editie: "Cel mai promitator brand romanesc".

Juriul are in componenta oameni cu adevarat profesionisti, care pot oferi garantia ca alegerea pe care o vor face este cu adevarat cea mai corecta.

Acum, intr-o perioada in care companiile, antreprenorii, inca se tot lupta cu tot soiul de crize la nivel micro sau macro, aceast eveniment de marca poate oferi castigatorului o vizibilitate sporita, un plus de credibilitate, iar notorietatea va atrage desigur, in cascada, o serie de intamplari fericite, ce vor conduce la dezvoltarea afacerii lor, de-abia inmugurite.

I-as sfatui sa se inscrie la acest concurs inedit si pe aceia care sunt in acelasi timp si bloggeri de nisa, oameni care desi nu sunt in topurile momentului, scriu excelent si sunt  surse de inspiratie pentru anumite grupuri focusate de internauti. (Desi pare greu de crezut, mai exista inca asemenea oameni de valoare care mai au vreme si generozitate ca sa scrie si in online!)

Eu insami stiu vreo 4-5 bloguri exceptionale calitativ, din  domeniul turismului, dezvoltarii personale sau marketingului online, tinute de niste pasionati in adevaratul sens al cuvantului, care nu pun pe primul plan rumoarea (in sensul celor sase "butoane" aratate de Mark Hughes: tabuurile, scandalosul, remarcabilul, secretele, neobisnuitul si ilarul), ci postarile mustind de informatii relevante, care pot aduce un plus inspirational cititorului online, dupa ce acesta termina de lecturat textele respective.

Acei bloggeri aproape discreti, cu un public restrans, dar fidelizat deja, pun mai mare pret pe blogul lor decat pe contul de pe Facebook sau Twitter si iti vor spune ferm ca, din punctul lor de vedere, indiferent ce ar decreta vreun guru al Internetului, blogurile de calitate, asemeni cartilor foarte bune "pe hartie", nu vor disparea prea curand. Doar ca sunt pentru "cunoscatori"...

Pe ei, care mai intai sunt specialisti foarte buni in domeniul lor de activitate, iar de-abia mai apoi bloggeri, ii invit sa se inscrie in competitie, pentru ca un brand personal 2.0 nu are cum sa le strice, ci doar sa le mai aduca un plus de vizibilitate.

Am sa le trimit linkul catre formularul de inscriere in competitia "Cel mai promitator brand", asa cum sper ca o sa ii anuntati si voi pe aceia pe care ii cunoasteti.

Poate, astfel, indirect, alaturi de companii si  blogurile-anexa cu adevarat bune vor putea sa se afirme, iar castigul informational va fi pentru toata lumea.

Detalii despre "Cel mai promitator brand romanesc" gasiti accesand linkul www.celmaipromitatorbrand.ro.



Mult succes celor ce vor participa la competitie!