Compania ta trebuia sa poarte un nume... Transforma-l acum in renume!

Atentie: advertorial (text scris pentru participarea la un concurs online)


Faci parte dintre acei nebuni frumosi care s-au gandit ca in perioadele de criza maxima este cel mai bine sa incepi o afacere si sa incerci sa te antrenezi cat poti de mult pentru a te lansa spre succesul economic dupa ce furtuna  mondiala va trece?

Ti-ai botezat compania, produsul sau serviciul propus consumatorilor cu un nume de tip "wau" dar care inca nu a avut efectul scontat, desi a trecut mai bine de un an de la infiintarea firmei tale?

Crezi ca si romanii pot sta drepti in Europa prin produse si servicii de o calitate superioara, dovada ca ai avut curajul sa iti faci  o firma ce are in majoritate sau chiar exclusiv capital romanesc, dar inca mai ai de escaladat provocari nenumarate?

Simti ca incepi sa iti pierzi entuziasmul, puterea de lupta a mai scazut, incepi sa iesi de pe drumul trasat la inceput?



http://celmaipromitatorbrand.ro/aplica-acum/
Iata o sansa pentru ca asemeni lui Fat-Frumos, dupa ce a baut din apa vie, sa iti regasesti energia initiala si sa-ti transformi brandul intr-unul de succes: competitia "Cel mai promitator brand romanesc".

Acest concurs iti ofera posibilitatea sa capeti vizibilitatea pe care ti-o visai, iar calitatea produselor sau serviciilor pe care le oferi vor face sa dobandesti, cu certitudine, notorietate si un loc binemeritat in randul companiilor de top.

Completeaza cat mai repede formularul competitiei si intra in cursa pentru cel mai promitator brand romanesc, acel brand de care sa se vorbeasca elogios multa vreme de acum inainte.

Poti afla toate detaliile de pe  www.celmaipromitatorbrand.ro.

Mult succes!