O aplicatie Facebook pentru platitorii de taxe si impozite locale (articol publicitate)

Aplicatiile Facebook nu mai sunt de multa vreme o ciudatenie. Iar domeniile la care se refera sunt tot mai diverse.

De la jocuri s-a trecut la chestiuni prozaice, de toate zilele, care sa ne faca viata mai usoara.

Iata o aplicatie Facebook ce vine in sprijinul platitorilor de taxe si impozite locale, cu ajutorul carora internautii pot afla in cateva minute cum pot sa-si achite darile de bugetul local, evitand sa se mai deplaseze la sectiile financiare, sa mai astepte ore la ghisee meschine, sa se certe cu functionarii artagosi care urla la tine, de parca le-ai invadat spatiul personal, daca indraznesti sa ceri o lamurire banala.

Salvezi bani buni astfel, deoarece nu trebuie sa mai dai "mici atentii" in stanga si in dreapta, doar-doar o sa afli ceea ce te intereseaza, plus ca mai economisesti si clipe pretioase din viata ta finita, clipe pe care altii tot se intrec sa ti le fure.



                                          

Aplicatia Facebook, facil de utilizat si de catre aceia care nu sunt mari specialisti in internet, este extrem de accesata si datorita concursului atractiv, ale carui premii va invit sa le descoperiti singuri.

Dupa ce raspundem la chestionarul propus acolo, cu siguranta vom putea in cunostinta de cauza sa alegem cea mai buna metoda de plata a impozitelor si taxelor locale, in aceste ultime zile din martie 2013, cand mai putem inca sa beneficiem de reducerea de 10% acordata legal.

Asadar, daca aveti un cont de Facebook, intrati pe aplicatia respectiva si convingeti-va singuri!

 Detalii pe:   www.impozitecucardul.ro


Nota:
- articol publicitar scris in cadrul unui concurs online