Zeopur - suplimentul naturist Plantina pentru detoxifierea organismului umanzeopur.ro
www.zeopur.ro

Zeopur, noul supliment naturist marca Plantina Cluj-Napoca, a intrat in forta pe piata produselor de detoxifiere din patria noastra, chiar acum, in plin scandal determinat de pericolele pe care le pot ascunde pastilele de slabit, ce ni se ofera tot mai des de catre diverse firme mai cunoscute sau mai obscure.

Zeopur este 100% natural si, zic producatorii, ajuta la scaderea glicemiei si la arderea grasimilor, avand in aceeasi masura si proprietati antivirale, antioxiodante si imunomodulatoare.

Se mai spune despre Zeopur ca, datorita compozitiei sale este un auxiliar in prevenirea bolilor maligne, dar si a altor afectiuni grave, inclusiv guta.

Cele doua componente-minune ce stau la baza acestui produs, marca Plantina, sunt zeolitul si ceaiul verde.

Pe site-ul de prezentare al produsului clujean gasiti toata lista de afectiuni in care mineralul aceasta fabulos, ce mai este denumit in popor si "piatra care fierbe", precum si ceaiul verde, folosit de mii de ani de catre asiatici, pot fi de ajutor.

Despre zeolit, va invit sa aflati cateva lucruri in plus si citind un scurt articol de-al meu, scris pentru ziare.com acum vreo doi ani.

Daca in urma detaliilor de pe site-ul www.zeopur.ro considerati ca produsul Zeopur v-ar putea fi de folos, mergeti fuguta la medic, faceti-va un set complet de analize si, daca oamenii cu pregatire medicala va spun ca puteti sa luati 
fara riscuri acest supliment alimentar, total natural, puteti sa il incercati, dar, parerea mea, doar sub o stricta supraveghere de specialitate.

Nu va jucati cu sanatatea dvs., pentru ca este cel mai de pret lucru in aceste vremuri!

Cel mai important aspect mi se pare acela de a primi garantia din partea producatorilor ca acel tip de zeolit, prezent in produs, este chiar tipul eficient organismului uman si nu unul care v-ar putea face rau (in lume se cunosc peste 40 de varietati ale rocii respective, dar numai una singura este benefica in tratamentele naturiste).

Altfel, zeolitul este formidabil, acvaristii folosindu-l cu mare succes la purificarea (filtrarea) apei din acvariu sau chiar in substrat.

Daca pestii se zbenguie fericiti si sanatosi in apa cu un pH potrivit speciei lor, curatata in mod natural, nu cu tot soiul de chimicale cu rol de neutralizare a unor elemente nocive, inseamna ca eficienta rocii respective chiar este reala.


Revenind la suplimentul naturist al celor de la Plantina, care este destinat oamenilor, nu pestisorilor jucausi din acvarii, pot mentiona faptul ca Zeopur costa relativ putin, comparativ cu alte produse de acelasi gen, mai ramane acum sa isi demonstreze si beneficitatea pe scara larga.

Oricum, nu uitati ca slabitul are si o componenta psihica importanta, asa ca nu va bazati doar pe pastile, fie ele si suplimente alimentare naturiste.

Multa sanatate va doresc si intelepciune in utilizarea suplimentelor sau, mai rau, a medicamentelor, in curele de slabit!