Agrafa Print si un produs ce face diferenta: carti de vizita... din plastic!


Agrafa.ro este dupa opinia mea cel mai bun site de unde iti poti comanda online niste carti de vizita profesionale, care sa te scoata din anonimat, de aceea m-am gandit ca in aceasta postare sa va povestesc despre unul dintre noile lor produse: cartile de vizita din plastic.



De multi ani, datorita profesiei mele, cartile de vizita sunt un element de care nu ma pot lipsi, alaturi de agenda  in care sunt notate procesele si intalnirile cu justitiabilii, precum si de servieta cu dosare si coduri de specialitate.

Am impartit cu certitudine mii de carti de vizita pana acum, am si primit alte mii, ba chiar mi-am si facut o colectie cu cele mai reusite modele, adunare de cartonase originale ce sta triumfatoare langa clasorul filatelic.

Sunt carti de vizita pe carton subtire sau mai gros, mat sau lucios, taiate regulat sau mai din topor, cu forme diverse, intr-o paleta de culori ce ar face invidios orice pictor avangardist.

Dar, cu regret trebuie sa spun, in majoritate cartile de vizita sunt  croite dupa acelasi tipar banal, cumintel, facute asa, ca sa nu cumva sa se diferentieze de suratele lor,  sa nu supere vizual si tactil, sa nu fie oile negre” din  lumea lor de carton dreptunghiular.

In ce ma priveste, pentru ca angajatii de la firmele in care mi-am comandat majoritatea cartilor de vizita de-a lungul timpului se uitau chioras in clipa in care ceream ceva „mai altfel”, am recurs la solutia, deloc recomandabila, de a mi le face singura.

SI nu pot zice ca nu au fost originale. Cei ce le-au primit pot confirma asta… Au mai murmurat ei ca sunt prea colorate pentru cineva purtator de roba, ca au un logo cam atipic, dar macar au iesit in evidenta…

Cei drept, au fost si cateva cazuri in care mi s-a povestit ca datorita (din cauza?) faptului ca erau prea colorate, copiii primitorilor si le insusisera, iar in final le deteriorasera iremediabil. Pentru ca un dreptunghi de carton, fie el si multicolor, tot  carton ramane! Iar tentatia de a-l rupe e mare!

De cateva luni am intrat in lumea blogosferica, unde, automat, participi la tot soiul de evenimente, unde se dau si se primesc o gramada de carti de vizita. Multe sunt ratacite din secunda urmatoare primirii lor, datorita faptului ca sunt nespus de anoste.

Iata insa ca AGRAFA PRINT ne propune un produs cu adevarat revolutionar: carti de vizita din plastic, un pas inainte in lumea acestor accesorii indispensabile in lumea moderna, atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru bloggerii ce se vor profesionisti.

Cartile de vizita din plastic sunt extrem de rezistente, se pot curata usor cu apa si, de cele mai multe ori, stau extrem de bine langa cardurile primitorului, fiind aratate si cunoscutilor precum niste marci filatelice rare.
In plus, ce este mai important, se diferentiaza din gramada amorfa de carti de vizita conventionale, pe carton, putand fi baza unor viitoare afaceri de succes.

Pentru ca da, o carte de vizita bine realizata, care atrage si starneste interesul, poate spune multe despre persoana pe care o simbolizeaza si poate fi o prima recomandare ca acela ce ti-o ofera este chiar un profesionist, atent la fiecare detaliu, un partener de afaceri demn de luat in seama.

Agrafa Print este locul unde poti sa iti comanzi aceste carti de vizita din plastic fantastice, care te vor pune negresit in lumina!

Pretul lor este un pic mai mare decat al cartilor de vizita clasice, dar calitatile lor deosebite merita cu prisosinta investitia, netezindu-ti calea in lumea dura a afacerilor, unde orice element, cat ar fi el de neinsemnat (doar in aparenta), poate face diferenta, mai ales in aceste vremuri de criza economica.

Pentru ca esti cel mai bun, pentru ca esti constient de valoarea ta, pentru ca pui stima de sine mai presus de orice, meriti ce e mai bun chiar si in domeniul cartilor de vizita care sa te reprezinte cu brio in lipsa. Recunoaste ca imi dai dreptate!

Tocmai de aceea, alege cartile de vizita din plastic, care pot spune multe lucruri bune despre tine, pot sa te recomande asa cum esti tu, cel real:  serios, bun profesionist in ceea ce faci, creativ, rezistent la stres, flexibil, dar si cu un simt al umorului bine dezvoltat.

Poti comanda aceste carti de vizita speciale dand click aici!


postare pentru concursul Agrafa Print