Recolamp.ro - biroul online de informatii privitoare la modul de colectare al becurilor arse

Agentii economici ce isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei au obligatia legala de a recicla becurile arse.

Pentru ca acest subiect este inca destul de putin dezbatut in media, Recolamp s-a gandit sa ii ajute pe cei interesati prin intocmirea unui ghid al colectarii becurilor arse, ce reprezinta o lectura extrem de utila, atat pentru reprezentantii companiilor, cat si pentru marele public, pentru ca starea de sanatate a planetei in general, precum si a mediului din tara noastra in special, ne priveste pe toti, in egala masura.

Pe recolamp.ro o sa gasiti o multime de informatii interesante din domeniul reciclarii becurilor arse, precum si referitoare la alte deseuri electrice, plus cateva date despre proiectele inedite pe care micuta, dar sufletista firma Recolamp, le-a initiat si le desfasoara, spre binele nostru, al tuturor, in ultima prioada de timp.

Intrati pe site, informati-va si apoi actionati colectand!

Nu va limitati la incheierea unui protocol de fatada cu Recolamp, iar mai apoi sa uitati de sarcina colectarii efective a deseurilor electrice din compania sau institutia dvs.!

Fiti responsabili si incepeti sa alergati pe culoarul dezvoltarii durabile, pentru ca este singurul care ne poate duce spre un viitor... luminos!

Chiar daca nu reprezentati un agent economic, veti putea gasi in acest spatiu virtual, extrem de prietenos, al acelora de la Recolamp, sfaturi privind modul in care, fiecare, poate ajuta dupa puteri, la mentinerea unui mediu cat mai nepoluant, prin aducerea becurilor uzate in locurile unde sunt amplasate recipiente speciale.


Si uite asa, cu fiecare bec colectat, mediul in care traim poate sa devina mai putin otravitor, iar noi vom putea sa ne pastram starea de sanatate si sa ne prelungim astfel viata, rearmonizandu-ne cu Natura, de care, pare-se, am inceput sa uitam  tot mai mult in ultimele doua secole.