Recolamp si o instructiva lectie de disectie, desfasurata la Institutul Electrico-Legal al Becurilor Arse

Recolamp  va invita sa asistati la o lectie inedita de anatomie beculoida si sa o insotiti la o lectie fascinanta de disectie a unui surse de lumina fluorescente, desfasurata la Institutul Electrico-Legal al Becurilor Arse.


Acest seminar practic va fi sustinut de cei 4 omuleti verzi pe care se poate sa ii fi intalnit pana acum in plimbarile voastre prin oras.


La Institutul Electrico-Legal sunt aduse acele becuri care si-au dat obstescul sfarsit in urma unor caderi de tensiune sau care s-au stins treptat, dupa trecerea perioadei de functionare pentru care au fost proiectate.


Voi, reprezentanti ai companiilor bucurestene care folositi un numar mare de becuri fluorescente,  in birouri, spatii de productie, magazine (asa cum sunt, de exemplu, Cora, firmele din Electromagnetica, Adesgo SA), probabil nu v-ati gandit niciodata cat de complex este un banal bec electric, ce structura fascinanta are acest organism artificial datator de lumina.


Dupa ce priviti imaginea urmatoare si o vedeti cate componente de mare valoare economica se pot recupera de la un simplu bec fluorescent, cu siguranta ca veti fi interesati sa ii contactati pe oamenii de la Recolamp si sa incheiati protocoale cu acestia, in beneficiul ambelor parti, dar mai ales al protejarii mediului inconjurator.


www.recolamp.ro
                                                     

Multumesc companiilor ce au inteles acest demers si au incheiat protocoale cu Recolamp!