Recolamp, un ajutor pentru agentii economici ce au obligatia legala de a recicla becurile arse

Reciclarea a devenit o necesitate pentru mileniul 3, in care termeni precum  “dezvoltare durabila” incep sa fie tot mai vehiculati nu doar de catre strategii in economie, ci si de catre reprezentantii companiilor mari si mici, precum si de catre publicul larg.


Deja lucrurile au ajuns mult prea departe, pentru a mai face abstractie de protejarea Naturii, daca vrem ca in urmatoarele decenii sa nu traim pe viu scenariile apocaliptice imaginate in secolul trecut de catre autorii cei mai prolifici din domeniul SF.


“Recicleaza sau mori!”, sloganul unei campanii cu o larga audienta in Romania, ar trebui sa fie luat mai mult in seama de reprezentantii diferitelor firme poluatoare.


Cei drept, unii vor spune ca afacerea lor este foarte putin poluanta, ca nu se refera la ei demersurile tot mai multe desfasurate pe diverse paliere ale societatii, atat la nivel guvernamental, cat si al ONG-urilor sau al unor agenti economici specializati.

Nu este deloc asa.






Unele dintre produsele ce trebuie reciclate sunt deseurile electrice, in special becurile cu incandescenta si fluorescente, care, prin descompunerea partilor component, pot sa reintre in circuitul economic.


Recolamp este una dintre aceste firme care vine in intampinarea respectarii obligatiei legale a societatilor comerciale de a recicla becurile, prin acordarea unor facilitati extreme de importante.


Intrati pe site-ul www.recolamp.ro pentru a afla toate amanuntele, inclusive cum sa faceti un protocol cu aceasta firma colectoare, spre binele tuturor, inclusive al mediului in care ne ducem existenta.

Multumesc companiilor si institutiilor din Romania care deja au asemenea protocoale!