Autohut - magazin de piese si accesorii auto online serios

Autohut Online SRL este originala societate comerciala infiintata in 2012 despre care am aflat prima data pe site-ul www.avocatnet.ro,  unde am acordat consultanta juridica pana in urma cu ceva vreme.

Iata ca o campanie desfasurata pe platforma Blogawards.ro imi da ocazia sa spun cateva lucruri despre acest rai al pieselor si accesoriilor auto in care orice sofer, fie el amator sau profesionist se simte in largul sau.


Autohut.ro - un magazin electronic cu profil auto orientat spre viitor


Denumirea insolita de la Registrul Comertului m-a facut sa ma gandesc ca iti trebuie mare curaj ca sa infiintezi o firma, in plina criza economica, special pentru deschiderea unui magazin online de piese si accesorii auto, adica pe o nisa aparent sufocata de multimea de competitori.


Oamenii de la Autohut au dat dovada, cu certitudine, de foarte multa determinare, curajul  de a incepe o asemenea afacere pe o volatila piata romaneasca, pe care lumea abia incepe sa se dumireasca cu adevarat cu ce se mananca internetul si de ce este mai eficient sa iti faci o serie de cumparaturi mai degraba in online, decat in vechile magazine offline, in care mentalitatea vanzatorilor platiti la venitul minim pe economie nu s-a schimbat prea mult de la Revolutie incoace.


Asa cum aflam de pe blogul Autohut, afacerea cu piese auto online a pornit de la niste oameni care au fost mai intai in postura cealalta, de clienti ai magazinelor cu piese pentru autovehicule, si au fost tratati execrabil de catre patronii de magazine si de catre vanzatori.


Spiritul romanesc care ne permite sa invatam orice, pana si sa vindem piese si accesorii auto, daca avem o motivatie suficient de puternica, i-a facut de fondatorii www.autohut.ro sa dea lovitura, depasind societati comerciale cu renume, ce au pornit intai cu magazine offline, pentru a le dubla in ultima vreme si cu unele online.

Magazinul online Autohut - locul unde orice sofer gaseste piesele si accesoriile auto visate!Autohut.ro este un site foarte bine compartimentat, specializat in desfacerea de piese si accesorii auto,  facil de utilizat si de catre acei clienti ce nu stau lipiti cu ochii de laptop sau tableta pana la 16 ore pe zi.


Cautatorii de piese si accesorii auto online la preturi fara concurenta pot gasi pe site-ul oamenilor de la firma bucuresteana tot ceea ce viseaza, oferta fiind de circa 200.000 de produse(!), pentru orice marca de masina, iar comenzile se pot face instant, fara a fi nevoie de inregistrare prealabila.

Trusted.ro  a certificat valoarea incontestabila a celor de la Autohut.ro oferindu-le ravnita distinctie de “magazin de incredere”, ceea  ce constituie o garantie in plus pentru clientii ce fac comenzi pe acest site. 

Soferii ce ajung in acest spatiu comercial virtual au si avantajele, deloc de neglijat, ale compararii preturilor in online si livrarii produselor in 24 de ore.


Pentru ca da, preturile pe care le gasiti la piesele si accesoriile pentru autoturisme de pe Autohut.ro, sunt extreme de competitive, fapt  dovedit si prin aceea ca site-ul este inscris pe Shopmania si pe  www.compari.ro.


O multime de beneficiari ai pieselor si accesoriilor auto comandate pe Autohut online au scris comentarii elogioase cu privire la  seriozitatea angajatilor, calitatea ireprosabila a serviciilor, consultanta gratuita acordata clientilor, utila pentru identificarea exacta si alegerea celor mai bune piese si accesorii auto, promptitudinea in livrarea produselor, posibilitatea de a face chiar si comenzi speciale de articole de profil, care sunt onorate in cel mai scurt timp posibil.

Lucrurile simple care duc la rezultate remarcabile pe autohut.roClientii acestui magazin de piese auto online, cu o crestere remarcabila pe nisa in care isi desfasoara activitatea comerciala, au fost incantati si de “micile detalii” care fac marile diferente: usurinta in cautare (dupa marca autovehiculului, model si an de fabricatiei),  compararea pretului online la diverse produse, amabilitatea operatorilor, modul de ambalare profesionist al coletelor ce contin piesele si accesoriile auto comandate.

Autohut.ro - un magazin online de piese si accesori auto prezent pe principalele retele socialeFiind o societate comerciala care traieste doar in spatial virtual, evident ca in afara de magazinul online propriu-zis si de blog, mai are si o pagina interesanta pe Facebook, cont de Twitter, Google+, precum si Youtube.
Accesati cu incredere site-ul www.autohut.ro si convingeti-va singuri de justetea afirmatiilor mele de mai sus!

Un comentariu:

 1. Grеate pіeces. Κeеp posting such κind οf
  іnfο on yοuг page. Im reallу іmрresѕed by іt.

  Нi theгe, You'vе done a fantastіc јоb.
  I ωіll dеfinitely digg it anԁ ρersonally гecommеnd tο my friendѕ.
  I'm sure theу will bе bеnefitеd frοm this web site.


  Also vіѕit my homepage; came гemοte сontrol ()

  RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!