Firmele de carausie auto transporta in tara masini cu pedigree britanic!

Esti roman si traiesti in prea minunata noastra tarisoara, cocosat de griji, impozite, taxe, rate la banci, amenzi de tot felul…

 Cu toate astea, desi e criza mondiala si toti cunoscutii te sfatuiesc sa iti pui “arici” la buzunar, te-ai decis ca doar o viata ai si vrei sa te bucuri de ea! Iar un dram de fericire poti obtine si luandu-ti o masina nou-nouta, care mai sa spele din cenusiul vietii tale cotidiene. 

 Miftode, Loganul tau deja invechit, botezat dupa unchiul adorat, care a lasat Romania pentru visul american, a inceput sa scartaie deja pe la incheieturi, iar de cate ori urci la volan ai o dureroasa strangere de inima si te rogi ca sa nu-si dea ultima suflare de motor pe autostrada…

 Iti aduci aminte cu duiosie de ziua de Florii din anul cand l-ai cumparat si l-ai dus pe Miftode la manastire, pentru sfintire, iar taica popa s-a achitat bine de trimis mesajul la Doamne-Doamne (nu-i bai, si banutii dati "pentru biserica" au contribuit la asta!), dovada ca nu prea ai avut accidente in trafic in anii astia… 

Dar masinile, ca si oamenii imbatranesc, si pleaca spre cimitir... Asa si cu Loganul tau... Cum l-ai mai adus tu atunci in fata blocului pe junele Miftode, impodobit cu crengute sfintite de salcie, ca sa aveti noroc in trafic si chiar ai gasit si loc de parcare, vecinul de la 2 respectandu-ti (minune dumnezeiasca, nu alta!) drepturile dobandite cu greu si bani de la primaria de sector!

 Dar acum gata! Vrei o masina noua, straina, sa te simti si tu in randul lumii bune, in momentele cand rulezi pe drumurile patriei, dribland gropile si evitand soferii cu carnet luat cu spaga! Cum sa faci insa? Ca bani la ciorap pentru o bijuterie pe patru roti nu prea ai multi, iar preturile la dealerii din tara sunt naucitoare…

Noroc ca tocmai te-ai intors de la un seminar gratuit de dezvoltare personala (ai observat ca pe masura ce dezvoltarea economica este tot mai subtire, antrenorii specializati in dezvoltare umana s-au inmultit mai ceva decat ciupercile dupa ploaie?). 

Ce ai invatat tu in alea trei ore de antrenament cu tine insuti: sa te focusezi pe solutii, nu pe probleme, iar aceasta schimbare de perspectiva o sa iti reveleze o cale nebanuita initial. 

 Datele de baza ar fi urmatoarele: 

 - masina ta s-a invechit si trebuie schimbata; 
 - vrei un autoturism strain, pentru ca te-ai plictisit de cele romanesti;
 - ai o suma relativ mica de bani, pe care incerci sa o dramuiesti cat poti de bine;
 - nu excluzi varianta de a-ti cumpara o masina din strainatate, ca tot suntem in Uniunea Europeana din 2007;
 - incerci sa te descurci singur, fara a apela la rudele sau prietenii din tara, pentru ca ei sigur au sa iti spuna ca nu e vremea de a face o achizitie de autoturism strain in timpuri de criza feroce;
 - esti decis sa iti implinesti visul de a-ti schimba masina cu una de clasa, indiferent ce zic unii sau altii, pentru ca e viata ta, nu a lor! 

 Dupa multe cautari ai decis ca vrei o masina de pe meleaguri britanice, pentru ca preturile sunt extrem de bune, iar cine sa ti-o cumpere de acolo ai, pentru ca romanasii nostrii s-au imprastiat prin toate colturile pamantului, inclusiv in UK?

 Iti aduci  aminte ca ai un var de-al doilea ce lucreaza acolo si este de acord sa ti-o cumpere, dupa ce ii vei furniza toate indicatiile necesare…

 Acum mai trebuie sa gasesti o solutie pentru transportul in tara… Varianta de a te duce personal pana in tara lorzilor cade din start, pentru ca este atat costisitoare, cat si foarte obositoare, ca sa nu mai vorbesti de riscurile unui asemenea drum lung…Noroc ca te ajuta internetul… La o simpla cautare online dupa expresia “transport masini din Anglia”, poti afla  mai multe firme, ce ofera servicii de acest gen, la preturi fara concurenta, cu garantii indestulatoare, pentru a nu sta cu sufletul la gura intrebandu-te ce se intampla cu masina ta cea noua. 

Prin incheierea unui contract de servicii cu o asemenea firma, beneficiezi de un tarif foarte bun, de alegerea celui mai bun traseu de aducere in tara a autoturismului, de catre angajatii companiei ce are in paleta sa de activitati si acest gen de carausie. 

 Masina ta va fi asigurata in timpul transportului, iar predarea se va face fie la sediul lor, fie chiar in localitatea de domiciu, inclusiv in Bucuresti, cum este cazul tau, dupa cum te intelegi cu ei si pui clauza in contract.


 Pe timpul transportului pretioasei incarcaturi, poti afla in timp real unde se afla autospeciala cu platforma care iti aduce masina din Anglia in Romania. Pentru reducerea costurilor, daca ai si alte rude sau prieteni care s-au convins si ei de avantajele achizitionarii unei masini din Anglia, poti sa te asociezi cu acestia, iar autoturismele sa fie aduse in acelasi timp.

 Te invit asadar sa accesazi site-urile lor, sa citesti in detaliu conditiile diferitelor companii care efectueaza servicii de transport auto platforma Anglia – Romania, iar apoi sa respiri adanc, de usurare , chiar daca nu ai fost la seminariile de tehnica respiratorie tinute de maestrul Dan Brule, si sa iti cumperi masina dorita. 

 Vremurile sunt asa de tulburi, incat merita sa ne facem cat mai multe bucurii! 

Si, stii si tu ce se zice: la inceput exista un sentiment, apoi un gand, iar apoi actiunea!

 Indrazneste-te sa actionezi pentru implinirea viselor tale cele mai aprinse si intreg Universul va organiza in asa maniera lucrurile incat sa ajungi la rezultatul dorit! 

Iar ca mantra, inainte de a porni in aceasta aventura de a aduce o masina tocmai din indepartata Anglie, hat, de peste Canalul Manecii, poti afirma la timpul prezent: "Am cea mai optima masina pentru mine, pe care am adus-o in cele mai optime conditii, cu firma potrivita!" 

Chiar crezi ca ai ajuns sa citesti acest articol intamplator? Mai gandeste-te un pic si vei gasi raspunsul… optim!