Bratari tip Shamballa hand-made confectionate in 15 minute!

 Vreti sa nu luati teapa comandand o bratara tip Shamballa de pe internet, de pe cine stie ce site obscur?

Sau, mai rau, ati dat o caruta de bani pe un asemenea fake, care s-a desfacut de la prima purtare? 

Sa nu va para rau!

Luati totul ca un semn ca acea asa-zisa bratara nu e pentru dvs., iar banii pe care i-ati dat acopera o plata karmica:-)


Confectionati-va mai bine o bratara Shamballa dvs. insiva si veti putea beneficia de intreaga ei capacitate vindecatoare!

Este mai usor decat v-ati fi putut imagina vreodata!

Priviti videoclipul urmator si o sa imi dati dreptate:



 Aceste bratari sunt in prezent in mare voga si la noi in tara, dupa ce personalitati de calibru international, precum Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Gwyneth Paltrow, Justin Bieber, Michael Schumacher, Jay-Z, Michelle Obama,  au inceput sa le poarte peste tot, pe masura ce s-au apropiat de filosofia budista tibetana si de misterele Indiei sau doar pentru ca erau la moda.

In anul 1994, Mads Kornerup a avut frumoasa indrazneala de a deschide la Paris primul magazin in care a inceput sa comercializeze bratari Shamballa, mici simboluri colorate semnificand calea spirituala pe care acela ce le poarta doreste sa o urmeze, drum dificil care insa poate conduce in final spre regasirea adevaratei paci sufletesti si chiar la iluminare. 


Bratarile Shamballa erau realizate, la origine, din margele de lemn de santal, colorate felurit, insirate pe un snur natural de canepa si aveau o utilitate practica, fiind folosite de catre calugarii tibetani in cadrul meditatiilor si al rugaciunilor cotidiene.


Snurul de canapa poate fi asemuit cu drumul, iar margelele cu pasii pe cale, dar si cu provocarile (simbolizate de nodurile bratarii) pe care le poti intalni pe parcurs, pana vei ajunge la sfarsitul calatoriei.


Calatoria este intotdeauna interioara, spre Sinele Ascuns, iar bratara Shamballa ne aduce mereu aminte ca trebuie sa tinem drumul drept, sa nu ne abatem de pe Cale.


Putem considera drept bratara Shamballa orice bratara faurita cu migala, care primeste din partea  purtatorului o semnificatie profunda, care sa ne ajute pe drumul anevoios spre Desavarsire.




Bratarile Shamballa pot fi extrem de divers colorate si sunt realizate din materiale simple sau extrem de pretioase, toate avand insa nu atat "valoare de inventar", ci pe aceea conferita de insusi purtatorul ei. 

Culorile margelelor ce alcatuiesc o bratara Shamballa au un rol important in vindecare, cromoterapia fiind cunoscuta inca din vechime. 


In afara de margelele negre (simbol al puterii, elegantei, misterului) si de cele albe (semn al puritatii, perfectiunii, puterii de vindecare holistica), se folosesc si bratari tip Shamballa cu margele in culorile chakrelor, functie de diferitele afectiuni de sanatate pe care dorim sa le amelioram sau pur si simplu in culori aflate in consonanta cu starea de spirit a persoanei ce le poarta.


Iar pentru ca tinuta la care purtati bratara Shamballa sa fie perfect aleasa, va recomand sa va luati niste sandale de dama de la Asoritie, deoarece niste sandale de dama cu talpa joasa sunt exact ce va trebuie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!