Bioportal.ro va ofera spirulina Hofigal la un pret promotional!


Comanda acum spirulina marca Hofigal la un pret promotional!
Extrem de usor asimilabila de catre organismul uman, spirulina este cunoscuta e peste un mileniu si jumatate, fiind cunoscuta si sub denumirea de „hrana faraonilor”, deoarece era utilizata inca din stravechiul Egipt.
Aceasta alga albastru-verzulie, pluricelulara, cu o forma spiralata, contine pana la 75% proteine, din care peste 50% se gasesc, ne spun specialistii, sub forma de albumina, extrem de usor asimilabila de catre organismul uman si animal.
Spirulina platensis contine saruri de potasiu, polizaharide poliaminice (acide), care se evidentiaza prin faptul ca poate elimina din corp radionucleidele si metalele grele, fiind utila, inclusiv ca un adjuvant extrem de eficient in tratamentul bolnavilor de saturnism.

Fondatorul Hofigal, dl. ing. Stefan Manea, afirma intr-un interviu ca, date fiind numeroasele agresiuni la care este supus in prezent omul modern, ar trebui ca spirulina sa fie introdusa ca supliment alimentar in alimentatia tineretului, pe o perioada indelungata, neavand efecte negative si aducand doar beneficii sanatatii.

Ca un element de culoare, pana si acvaristii stiu ca pestii lor sunt mai sanatosi daca li se administreaza o data pe saptamana spirulina in acvariu, chiar daca nu sunt ierbivori.

Mediul in care traim este unul extrem de periculos pentru om, aerul poluat, nitritii, pesticidele din alimentatie, metalele nocive (plumb, mercur) subrezindu-ne starea de sanatate.

Ca si cand nu ar fi suficient, la acestea se mai adauga si periculozitatea multor vaccinuri, pe care, incepand din acest an, se pare ca ai nostri copii vor fi obligati sa le faca, daca vor sa fie inscrisi la cresa si la gradinita.

Cum ne putem apara de aceste atacuri ce se revarsa asupra noastra din toate directii?

Spirulina Hofigal poate fi o arma foarte buna de aparare in lupta cu acesti factori agresionari!Bioportal.ro este site-ul de unde puteti comanda acum online, la un pret promotional ,spirulina de cea mai buna calitate.

Acolo veti gasi in extenso si indicatiile acestui supliment alimentar deosebit, pe care eu il folosesc de prin 1995, cu rezultate extrem de bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!