EzBILL - aplicatia web care face facturile prietenoase!

ezbill.roIndiferent ca suntem antreprenori sau freelanceri, cu totii uram din tot sufletul facturile!

Iata insa ca o echipa de tineri entuziasti, dupa ce s-au lovit si ei de aceasta problema horror a documentelor fiscale, s-a gandit sa gaseasca o metoda de imprietenire pe viata cu infricosatoarele facturi.

Asa ca au creat un serviciu de facturare online pornind  de la urmatoarele jaloane de baza:

- economie de timp pentru utilizator;
- pastrarea in siguranta a datelor;
- usurinta in folosire;
- managementul eficient al incasarilor.

Acest program de facturare EzBILL, menit sa ne faca facturile mai simpatice, permite abonatilor sa il acceseze oricand si de oriunde, daca au acces la un laptop, smartphone sau tableta.
EzBILL are o functie completa de stocare online a datelor in deplina siguranta si ajuta la o comunicare extrem de eficienta cu clientii, carora li se poate transmite prin email facturile emise direct din program.


In plus, actele fiscale devin mult mai prietenoase daca luna urmatoare se transmit automat prin utillizarea optiunii: "Facturi recurente".

Nu trebuie sa fii un geniu al informaticii pentru a putea folosi aplicatia EzBILL si nici sa angajezi special pe cineva pentru asta, deoarece, dupa cum veti putea observa la testare, interfata este simpla, intuitiva, nu iti trebuie nici cine stie ce mari cunostinte tehnice, nici macar juridice sau contabilicesti pentru a o utiliza.O caracteristica foarte importanta a acestei aplicatii web, extrem de interesanta, este aceea ca permite un management al afacerii excelent, beneficiarii putand avea acces facil la rapoarte predefinite si personalizate, ce contin date privind incasarile, platile restante, precum si totalul facturat.

Dupa atatea avantaje va ganditi, probabil, ca un abonament costa enorm.

Total eronat!

Abonamentele sunt de mai multe tipuri, pentru a se putea adapta diferitelor tipuri de afaceri, incepand cu cel mai economic, de doar 20 de lei/luna si sfarsind cu acela de 80 de lei/luna.

Beneficiati de suport constant si asistenta prompta, iar daca faceti abonament pe un an intreg (indiferent de tipul lui), mai primiti inca doua luni gratuit.

Si pentru ca este atat de buna aceasta aplicatie, creatorii ei au decis sa ofere free, pe viata, un pachet cu o limita de 10 documente fiscale/luna, daca iti faci un cont pe site-ul lor. Iar, lucru demn de mentionat, chiar si la acest pachet gratuit beneficiezi de toate avantajele EzBILL.

Eu zic sa il incercati, sa priviti si videoclipul haios de prezentare, iar apoi sa va abonati.

Nu de alta, dar ce mai poti face azi cu marea suma de... 5 euro!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!