Scut de motor pentru Opel doar la 220 de lei!

Aveti o masina Opel sau una Audi, la care tineti ca la ochii din cap, si sunteti acum in cautarea febrila a unui scut pentru motor Opel sau a unui scut pentru motor Audi, dar nu reusiti deloc sa gasiti o oferta convenabila prin magazinele de piese auto offline pe care le-ati colindat, de aceea ati ajuns secatuiti de energie, pentru ca vorba aceea, va lipseste... scutul?


Eu va propun sa incercati si varianta moderna a unui magazin online de profil, specializat tocmai in vanzarea de scuturi auto metalice pentru motor si cutie de viteze pentru autoturisme Opel (modelele Antara, Astra, Corsa, Insignia si Vectra) sau Audi (modelele A3, A4, A5, A6 si Q7).
.

De pe site-ul scutmotormetalic.ro, un magazin virtual cu specific auto, un scut metalic pentru motor si cutia de viteze ce are are urmatoarele caracteristici:

- este fabricat din tabla de otel de 2-3 mm grosime;

- este distribuit cu suruburile si accesoriile necesare montajului;

- este vopsit in camp electrostatic;

- prezinta o perioada de garantie de 24 de luni.


Pe site gasiti si o paleta larga de alte modele de scuturi de otel de 2-3 mm, usor de montat, la preturi accesibile, pentru alte marci de masini, astfel ca toti soferii ce ajung in acest magazin online sa fie pe deplin multumiti.

Preturile articolelor de acest gen sunt foarte bune si pornesc, de exemplu, de la 130 de lei cu TVA pentru  un scut motor Audi A4 (1995-2005) si de la 220 lei pentru un scut motor destinat autoturismelor Opel.

Produsele se pot ridica si personal de la sediul magazinului, ce isi are sediul in Craiova, pe strada Magnolia la nr.14, jud. Dolj (daca sunteti localnici sau in trecere prin acest frumos oras din zona de sud a tarii), sau pot fi trimise prin curier rapid in maxim 24-48 de ore, de luni pana vineri, cu specificatia ca este bine sa faceti comanda pana la orele 14.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!