Perfect Bijoux si un cadou pretios: bijuterii cu perle

Intotdeauna la moda, bijuteriile cu perle ar trebui sa fie nelipsite din cutia cu giuvaieruri a unei femei stilate, care imbina eleganta cu o unda de romantism.



Perfect Bijoux, magazinul online de cercei online, bratari, dar si coliere cu un design cu totul fascinant, prin bogatia formelor si paleta extrem de vasta din care poti alege bijuteria preferata placata cu aur, alaturi de piesele impodobite cu cristale Swarovski, va propune si o gama variata de bijuterii cu perle de cea mai buna calitate.

Perlele pot fi, dupa cum probabil stiti deja, sferice, simetrice sau baroce (adica neregulate, cu forme unice).


Functie de personalitatea purtatoarei unor asemenea bijuterii superioare, acestea pot fi clasice sau moderniste, toate starnind admiratia privitorilor.

Pentru a ne bucura cat mai mult timp de aceste bijuterii exceptional de frumoase, pe care le puteti cumpara la preturi fara concurenta de pe site-ului magazinului online Perfect Bijoux, niste sfaturi pentru a le pastra stralucirea de sidef probabil ca ar fi necesare.



Perlele, denumite de multi oameni si „pietrele naturii”, sunt cele mai sensibile pietre utilizate la realizarea de bijuterii, de aceea necesita si o ingrijire un pic mai speciala din partea detinatoarei.



Cele mai importante lucruri de care este bine sa tineti seama sunt urmatoarele:

- puneti va  bijuteriile cu perle doar dupa ce v-ati parfumat si machiat;

- nu atingeti perlele daca v-ati uns cu o crema de maini, pentru a nu le pata stratul de sidef natural;

- daca totusi perlele s-au patat, urmele se scot cu un sapun delicat (special destinat copiilor) si doar cu apa;

- nu folositi amoniacul, bicarbonatul de sodiu, detergentii sau alte substante ce le-ar putea ataca sideful;

- nu pastrati perlele intr-un mediu plin cu ultrasunete, deoarece sunt sensibile la asemenea factori nocivi;

- nu folositi produsele abrazive pentru a curata de impuritati suprafetele perlelor, pentru a nu le lua sideful si implicit stralucirea;

- depozitarea perlelor se face intotdeauna separat, cate o singura bijuterie, pentru a nu se zgaria de la alte pietre cu o duritate mai mare sau de diverse componente metalice ale altor bijuterii;

- idear ar fi sa pastram bijuteriile cu perle in cutiutele lor originale sau, in cel mai rau caz, in pungute confectionate din piele de caprioara sau de catifea;

- stergeti-le cu o carpa moale sau o piele de caprioara pentru a le reda stralucirea de la inceput, fara insa a freca foarte tare.

Aceste sfaturi simple, daca vor fi respectate, vom avea niste bijuterii de perle pastrate exceptionale pe care le vom putea admira si purta cu placere multi ani de acum inainte.


Si nu uitati: cercei online cu perle, dar si alte bijuterii cu perle, in modele extrem de variate si la preturi mai mult decat accesibile gasiti pe site-ul Perfect Bijoux!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!