Romanii au prins din nou gustul vacantelor in strainatate!

Lucrand ca si webmaster, mai exact pe partea de internet marketing (promovare web, publicitate) am aflat ca, in acest an, multe website-uri de prezentare ale firmelor mari de turism din Romania au la baza cuvinte cheie precum 'oferta Grecia' si 'oferta Japonia', tocmai datorita faptului ca preturile au inceput sa fie din ce in ce mai accesibile, iar beneficiile incluse in costuri sunt mult mai multe si mult mai atragatoare. Potentialii clienti sunt constienti de acest lucru, ceea ce este un lucru bun deoarece au sansa sa petreaca o vacanta de neuitat la preturi foarte avantajoase.

Odata cu aparitia crizei economic, vacantele in strainatate au inceput sa scada drastic, insa, se pare ca in ultimii doi ani firmele de turism si-au mai revenit si au inceput sa isi creasca din nou numarul de clienti. Cu siguranta acest lucru se datoreaza in primul rand tarifelor. Se pare ca detinatorii companiilor de tip si-au dat seama ca nu pot atrage clientii decat prin preturi mai bune si beneficii mai multe. Sunt bucuros de acest aspect si abia astept sa vina perioada Sarbatorilor ca sa ma pot bucura de o vacanta tocmai in Asia.

Celor interesati de niste destinatii de concediu grozave, le recomand sa-si achizitioneze de la Free-spirit.ro pachetele: "vacanta Turcia" sau "vacanta Cuba" si nu vor regreta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!