Summer Art Salon 2013 – Bucuresti: Redescopera magia picturii la vreme de profunda criza a valorilor!

Summer Art Salon 2013 sfideaza criza multilaterala in care ne gasim si ne propune o reintoarcere la frumos.

Astazi, 13 iulie 2013, are loc in Bucuresti  un vernisaj de exceptie al unor entuziasti pictori reuniti intr-o comunitate virtuala compusa din  iubitori ai artelor vizuale.
Acest eveniment se desfasoara la o saptamana distanta de la  avanpremiera expozitionala ce a avut loc la Sinaia, a celor din comunitateadearta.com  inclusa in zilele Summer Art Salon, manifestare de tinuta ce urmeaza a se desfasura in perioada 6-20 iulie 2013!

Eu va propun ca incepand de maine sa mergeti sa vedeti aceasta  expozitie (in viitoarea postarea va voi da mai multe informatii cu privire la locatie).

Va recomand sa faceti acest lucru in zilele urmatoare, nu chiar astazi, sambata, pentru a putea admira pe indelete lucrarile pictorilor (actorii principali ai evenimentului ), pentru ca la un vernisaj stiti si voi cum stau lucrurile: prea multa lume, blitz-uri, buluceala la fursecuri, interviuri, zambete de circumstanta, senzatia ca nu esti imbracat potrivit, stinghereala ca esti un strain poposit intr-un spatiu expozitional unde toti ceilalti se cunosc…

Zau, nu cred ca ati avea nevoie de asa ceva, acum, la inceput de week end!

O sa incerc ca pe blog, in limita timpului meu, sa va zugravesc in cuvinte si imagini portretele pictorilor talentati pe care i-am remarcat si care participa la Summer  Art  Salon 2013. Veti avea niste surprize tare placute!

Dat fiind ca acesta este un blog personal, mi se pare mai important ca sa le popularizez lor lucrarile si nu neaparat sa fac reclama gratuita sponsorilor evenimentului, de aceea am ales sa va fac sugestia de mai sus, de a mai astepta o zi.
Asa cum stiti deja, fac reclama pe aici doar cui si cum vreau eu (spre (ne)multumirea unora!) :)))

Pe cei ce au contribuit la buna  desfasurare a Summer Art Salon, carora, desigur, le multumim pentru ca au decis sa ajute la infaptuirea unor acte culturale reale, am ales sa  ii las in grija site-urilor de presa, pe mine, ca si pe voi, cititorii mei, cred ca ne intereseaza mai mult cine sunt expozantii si creatiile lor minunate, nu cine isi mai face reclama printr-un eveniment cultural sau altul.

Asadar, maine, ca tot e duminica, daca sunteti bucuresteni sau doar in trecere prin Capitala, va puteti lua familia si merge la expozitie!

Summer Art Salon 2013 va asteapta, pe voi, iubitorii de arta cei adevarati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!