Transport masini Anglia - Romania pe autospeciale cu platforma, o buna optiune!

Transportul Anglia-Romania al autoturismelor, scuterelor, dubitelor sau chiar al limuzinelor de lux, pe platformele vehiculelor speciale era pana nu demult doar un vis frumos peste romani, fie ei in calitate de reprezentanti ai diferitelor societati comerciale, fie in calitate de "persoana fizica".

Degeaba ar fi jinduit ei la niste masini bune, ieftine ca braga, cu aer britanic, daca nu aveau cum sa le transporte peste Canalul Manecii si mai apoi pe intinsa parte de uscat a batranului nostru continent, pana in Romania.

Iata ca in ultima vreme multe firme si-au diversificat serviciile oferite beneficiarilor sai si au introdus in lista prestarilor si pe aceea de transport masini platforma Anglia Romania, asa ca Londra sau un alt oras din UK din care sa iti achizitionezi masina dorita, fie ea nou-nouta sau second hand, este acum o nazuinta simplu de infaptuit si la costuri relativ mici.




Traseele de transport auto a autovehiculelor diverse, intre 1 si 12 bucati/platforma, sunt stabilite anterior pornirii la drum a autospecialelor cu platforma, impreuna cu beneficiarii, asa incat pretioasa incarcatura motorizata sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii, fara intarzieri nedorite, pe rutele cele mai scurte,  evitand pe cat posibil accidentele ce ar putea surveni pe parcursul aventuroasei calatorii de circa 1500 de km.

Masinile sunt asigurate, asa incat, chiar daca s-ar intampla ceva nedorit pe traseu, clientii pot sta linistiti, pentru ca vor fi despagubiti pentru eventualele daune.



Va recomand sa apelati la companiile de carausie si tractare auto, deoarece este solutia perfecta pentru a va intregi, la cele mai mici costuri posibile, parcul auto al firmei dvs. sau, pur si simplu, pentru a va putea schimba masina cu una cu aer nobiliar, de dincolo de Canalul Manecii, de pe invidiatele taramuri britanice!