Despre sporturile extreme

Pentru unii sentimentul dat de adrenalina este de neuitat. Fiindcă simțim nevoia să definim activitățile noastre: sporturile extreme sunt strâns legate de pericolele de înalt nivel­ fie de altitudine, de viteză sau de exercițiul fizic extrem. Dacă dăm o definiție mai generală­ sporturile extreme sunt de fapt abilitatea specială și puterea fizică a unor activități care aduc noi reguli, și tot atunci dau o alternativă energetică și dinamică persoanelor fizice care doresc o formă de
divertisment și de mișcare.

În marea majoritate, aceste sporturi sunt practicate în aer liber. Printre aceste sporturi se numără și următoarele: skateboard, rock climbing, roller skating, mountain biking și  skydiving.

Aceste sporturi au în comun faptul că nu numai sportivii trăiesc clipe de neuitat dar și spectatorii.
Unele le putem face fara sa ne deplasam in aer liber, cum ar fi intr­un spatiu special amenajat pentru escalada Bucuresti.

În timpul curselor și a competițiilor sportivii și spectatorii intră în contact cu natura, care se schimbă de la anotimp la anotimp și de la cursă la cursă. Elementul Pământ atrage oamenii din fața televizoarelor și le forțează puterile pe stâncile înalte, în păduri, concurenti in offroad Dobrogea. Briza caldă a vîntului înalță parapantele și conferă plutire de neuitat sau accelerează pânza.


Smartexperience.ro este site-ul unde orice hobby se poate indeplini, fie ca este vorba de un curs de pictura Smart Experience sau de o aventura offroad in Dobrogea Smart Experience! Vi le recomand cu caldura pe amandoua!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!