Un top al marilor branduri producatoare de anvelope

Anvelope se produc pe toate continentele, in majoritatea tarilor din lume. De obicei tarile care au o industrie auto foarte bine dezvoltata au si o industrie a anvelopelor cel putin la fel de bine dezvoltata. Odata cu globalizarea, marile companii si-au deschis puncte de productie in mai multe regiuni, pentru a fi cat mai aproape de clientii lor, pentru a avea costuri cu transportul de la producator la client cat mai reduse, dar si pentru a avea costuri de productie mai mici. Topul marilor branduri nu variaza foarte mult de la un an la celalalt, desi fluctuatii exista ca in orice domeniu, prin aparitia de noi producatori, insa tot cei vechi rezista. 

Intr-un top 5 al celor mai mari branduri din lume, realizat in primul rand in functie de volumul vanzarilor, apoi de cunoasterea ca si brand si ca si calitate al productiei, avem un loc 5 ocupat de Pirelli, urmata pe ocul 4 de catre Goodyear, pe locul 3 aflandu-se Continental, pe locul second Michelin, iar castigator este Bringstone, japonezii avand in 2013 vanzari de 4,5 miliarde de dolari americani, inregistrand astfel o usoara crestere fata de anul anterior, si care se bucura din partea clientilor sai de o incredere constanta.

Chiar daca pe plan mondial vanzarile de autovehicule noi a scazut, abia acum incepand sa se arate mugurii de redresare, in domeniul anvelopelor lucrurile au stat ceva mai bine. 

Concurenta, dorinta de a acapara noi piete, de a castiga increderea si mai multor potentiali clienti, determina aceste companii sa investeasca sume importante in scopul obtinerii de produse noi, care sa fie pentru clientul final atat calitative cat si economice.

Recomand achizitionarea de cauciucuri  all seasons romanvelope si de anvelope iarna ieftine romanvelope!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!