Ia-ti si tu coletul de produse gratuite de la BUZZstore, prima agentie de marketing participativ!

BUZZstore va indeamna: "Test. Like. Share"!

In era Facebook, cine sau ce nu este pe internet, aproape ca nu exista, mai ales daca vorbim de o afacere din domeniul produselor alimentare, cosmetice si de ingrijire a locuintei, sanatate, gastronomie, turism, iar lista ramane deschisa...
Recunoaste ca si tu, inainte sa cumperi un produs ori sa apelezi la un prestator de servicii, indiferent din ce domeniu, tot mai des deschizi laptopul, tableta sau pur si simplu cauti pe smartphone, mai intai locul de unde poti sa-l achizitionezi la cele mai bune preturi, dar, mai apoi, nu uiti sa citesti si  opiniile altor internauti, care l-au cumparat si testat astfel inaintea ta.
Ce-ai zice daca ai fi chiar tu acela care l-ai primi spre incercare absolut gratuit, asa incat, mai apoi, daca vei fi multumit de raportul pret.calitate, verificat in mod direct, nu prin interpusi, sa-l achizitionezi cu bani?

Desigur ca si inainte de epoca IT existau oameni-cobai care se ofereau sa incerce articolele si serviciile nou aparute pe piata, dar erau platiti pentru aceasta activitate, ceea ce ducea si la vicierea corectitudinii opiniilor lor.
Asa ca acum s-a facut un pas inainte pentru a mai diminua din subiectivitatea inerenta unor asemenea incercari: produsele se primesc prin colet direct acasa, de catre aceia ce si-au aratat disponibilitatea de a participa la un asemenea demers si au fost selectati, iar in afara de faptul ca articolele respective  le raman lor, mai pot sa primeasca si premii suplimentare pentru efortul facut, care in afara de testare mai presupune si placuta activitate de a-ti exprima  parerea sincera despre ele .
In acest sens, de putina vreme exista si o interesanta comunitate online, cu pagina pe Facebook si site, inspirat denumita BUZZstore.
Si tu poti face deveni BUZZer!  
Singurele cerinte preliminarii fiind acelea ca intr-adevar sa testezi produsele sau serviciile ce ti-au fost repartizate, iar mai apoi sa povestesti despre ele prin viu grai sau online, pe blogul personal sau pe diferitele retele de socializare, deoarece acest fapt ii ajuta pe producatori si comercianti sa ia masurile ce se impun, datorita acestui feed-back rapid pe care il au cu niste consumatori avizati si extrem de inteligenti, asa cum, desigur, esti si tu!
Castigurile sunt de ambele parti: afaceristii isi pot ajusta rapid oferta la cererea reala a beneficiarilor, iar BUZZerii pot intra in posesia celor mai noi produse si servicii, din sfera lor de interes, pe care le incearca absolut gratuit, singura lor obligatie fiind aceea de a-si spune franc parerea despre acestea rudelor, cercului de prieteni sau pe internet, prin mijloace specifice (site-uri, bloguri personale, retele de socializare).
Pentru a intra in comunitatea fanilor primei agentii de marketing participativ trebuie sa te inscrii pe BUZZstore.ro, iar dupa ce iti vei face cont, o sa completezi niste chestionare, raspunsurile la acestea fiind necesare administratorilor site-ului sa te cunoasca mai bine si sa iti ofere exact acele produse si servicii care te-ar putea interesa functie de varsta, sex, stare civila, de calitatea de parinte pe care o ai sau nu, precum si de profesie, dar si de pasiunile, de visele tale ascunse.
Acceseaza neintarziat www.buzzstore.ro si fii si tu BUZZ!



In plus, daca aduci si alti Buzzeri pe site, care codul tau de recomandare pe care l-ai primit la inscriere (un link de tipul: http://buzzers.ro/invite/e777326a960ed2d14861789f363c38e8), vei primi cate 100 de puncte de BUZZ pentru fiecare internaut ce va intra in comunitate datorita tie, ceea ce iti va permite sa urci in clasament. Iar cei din frunte vor fi recompensati pe masura efortului lor!

Un comentariu:

  1. Deci practic toate produsele care le primesti spre testare iti raman tie chiar si gen un aspirator?

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!