Caut un IT Service pentru laptopul meu Toshiba

In primavara, dupa lupte crancene in arena blogosferei, mai precis pe platforma de concursuri a asa-zisului maestru de ceremonii 2.0, starul tv de acum: Cristian Birta, am reusit sa castig un laptop destul de scump, marca Toshiba, cu care, recunosc, inca nu m-am imprietenit pe deplin, cu atat mai mult cu cat eu, pana acum, intotdeauna am avut calculatoare portabile marca Acer.

Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult la acest laptop scump este faptul ca se incalzeste putin cam prea tare si, asa cum se stie de majoritatea internautilor, un calculator care se supraincalzeste, are „sistemul imunitar electronic” tot mai vulnerabil.

Un laptop Toshiba la care sistemul de racire nu functioneaza corespunzator va claca si, in scurta vreme, vor aparea probleme de alimentare sau chiar dezlipirea cipurilor BGA de pe placa de baza.

In aceste conditii, la fel ca si multi alti posesori de laptopuri Toshiba, am nevoie de un un loc unde sa gasesc specialisti adevarati care sa diagnosticheze noul meu calculator portabil asa cum se cuvine si sa inlatura orice fir de praf ce ar impiedica functionarea normala a sistemului de racire.


Daca esti din Bucuresti si locuiesti in sectorul 5, dar chiar si in alte sectoare ale Capitalei, eu iti recomand un IT Service deosebit: HyperCubic.





Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!