Trateaza-te la o clinica privata. E mult mai ieftin decat la stat!

Intr-o perioada in care sistemul medical este la pamant, in care suntem amenintati cu tot soiul de greve japoneze si generale din partea cadrelor medicale cu studii medii si superioare, iata ca romanii se conving tot mai mult ca unica solutie ramane totusi apelarea la o clinica privata pentru a-si trata afectiunile de care sufera.

Cei ce traiesc in Bucuresti sunt fericiti din acest punct de vedere, pentru ca au la dispozitie un evantai foarte larg de oferte de servicii medicale, unde, fara a fi nevoiti sa dea spaga, sunt tratati omeneste, cu multa atentie si profesionalism, nu precum niste cobai de laborator.

Desi in primul moment ati putea avea tendinta sa spuneti ca nu aveti bani suficienti pentru a va trata in sistemul privat de sanatate, e suficient sa luati o foaie de hartie si un creion si sa calculati micile si marile „atentii” pe care veti fi obligati sa le impartiti in dreapta si in stanga “la stat” si o sa  va convingeti ca iesiti mult mai ieftin la particular (poate chiar la jumatate de pret!).

In plus, veti evita asteptarea pe coridoarele intunecoase, la usa unui cabinet sau altul si nici nu veti fi intampinati cu niste mutre acre, ale unor cadre medicale plictisite, ce se ascund in spatele scuzei ca lipsa lor de interes este determinata de salariile mici pe care le au.

In cazul in care aveti nevoie de un specialist dintr-un domeniu anume al medicinii, va fi cu atat mai greu de gasit unul de top intr-o clinica de stat, pentru ca deja cei mai buni dintre ei lucreaza de-acum in privat.

Asa ca apelati la cei mai buni medici si alegeti responsabil, pentru ca sanatatea este cel mai de pret bun al unui om!


Va recomand in acest sens sa apelati cu incredere la serviciile medicale oferite de Clinica HILMI, daca deja cautati pe Google dupa clinici dermatologie Bucuresti sau daca ecografia de morfologie fetala este importanta in acest moment pentru dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!