VreauCredit.ro - sursa ta de informatii financiar-bancare!

VreauCredit.ro este un portal pe care iti recomand sa nu il ocolesti, chiar daca nu esti decis inca pe deplin sa te imprumuti pentru a-ti achizitiona o casa sau o masina in viitorul foarte apropiat.

In acest spatiu virtual poti afla toate informatiile ce te intereseaza despre numeroase produse bancare, in asa fel incat sa il depistezi pe acela care este cel mai apropiat nevoilor tale, indiferent ca esti persoana fizica sau agent economic.



VreauCredit.ro ofera o multime de intrumente de cautare, extrem de utile, ce iti permit sa afli rapid care sunt costurile reale ale unui credit, comisioanele si dobanzile la care trebuie sa te astepti daca iei credit de la o banca sau alta.



VreauCredit.ro iti permite sa filtrezi tipurile de credite, pastrandu-le pe acelea ce te intereseaza, sa le compari pe acelea din aceeasi categorie, sa iti calculezi virtual potentialele rate bancare, sa afli informatii pertinente despre banci, pentru a o alege in final pe aceea care iti ofera ofera conditiile de creditare cele mai favorabile tie.



Si pentru ca nu toti am absolvit Academia de Studii Economice – Sectia Finante-Banci, pe acest portal de informare vei gasi si un util dictionar cu termeni de specialitate, precum si o selectie a celor mai noi stiri din acest domeniu, destul de arid pentru majoritatea, dar si cursul valutar actualizat.


In prezent, portalul VreauCredit.ro este partener cu nu mai putin de 37 de banci, asa incat iti vei putea alcatui o imagine de ansamblu despre creditele pe care le poti obtine (tipuri, suma si perioada de restituire, rata maxima pe care o poti avea raportat la veniturile tale), dupa ce vei naviga pe paginile virtuale.


Dupa ce te vei informa si vei considera ca esti pe deplin lamurit, poti aplica online pentru creditul pe care il doresti, daca ai ales una dintre urmatoarele banci: Alpha Bank, Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac Bank, Emporiki Bank, RBS Bank, Provident, ING Bank, Citibank, Libra Ban. 


Daca ai nevoie de un credit auto, pentru achizitionarea unui vehicul nou ori second hand, ca sa luam un exemplu, bifam optiunile dorite si vor aparea instant nu mai putin de 28 de variante de creditare bancara, dintre care, prin comparatie, o putem alege pe cea mai favorabila noua.


In situatia in care dorim, putem sa ne facem mia intai o lista scurta de comparatie si sa marcam cele mai bune oferte de creditare bancara, trecandu-le  la favorite, urmand ca ulterior, prin excludere, sa alegem banca cu care vom incheia contractul de creditare.



Intrati pe VreauCredit.ro si convingeti-va singuri cat de util poate fi acest portal independent pentru informare si luarea unei decizii corecte. Iata ce mina de informatii pretioase poate fi uneori Internetul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!