"Zilele Biz 2013" vs. "Blog Friday 2013"

"Zilele Biz 2013" incep maine la Bucuresti asa cum ne-am obisnuit, cu "Ziua Antreprenoriatului"...

Avand in vedere ca este an de criza si vorbele sunt scumpe, mai ales cand sunt scrise, iata ca dupa patru ani in care am povestit despre eveniment in calitate de blogger, se pare ca in 2013 acest lucru nu se va mai intampla, dat fiind ca organizatorii nu au mai acceptat asa, pe oricine, dovada ca bloggerilor obisnuiti (printre care ma numar si eu), nici macar nu le-au mai raspuns (pozitiv sau negativ) la solicitarea de participare.

De aceea, astazi am scos si bannerul lor de pe blog, pentru ca, se pare, nu au nevoie de promovare decat de la blogerii “alesi”... N-as vrea sa ii jignesc cumva cu o promovare nedorita...

Am luat chestiunea aceasta ca pe un semn divin: probabil ca nu trebuia sa particip la eveniment in acest an, pentru ca exista lucruri mult mai faine pe care le pot face in noiembrie 2013.

Si da, chiar exista!

In loc sa stau sa ascult vreme de 5 zile prezentari din domeniul economic si sa fac, seara de seara, cronica evenimentului cu pricina pentru cititorii mei, in acest an pare mai eficient sa particip la "Blog Friday 2013", un concurs extrem de interesant, deschis TUTUROR bloggerilor, nu doar unora dintre acestia, cu mai mult noroc in stele, dupa cum se observa:-).

Un numar de 12 mini-campanii ne astepta in cadrul "Blog Friday 2013", urmand ca prin articolele pe care le vom redacta sa ne demonstram potentialul creativ, firmele participante venind la finalul lunii si cu atractive premii, constand in vouchere si bani, pentru cei mai merituosi dintre noi.

Plus ca aceste recompense se vor acorda intr-o gala ce se anunta de pe acum extrem de interesanta!

Cine ar vrea sa fie simplu observator al unui eveniment, in loc sa fie chiar unul dintre eroii de pe scena?!?

Urez bafta tuturor participantilor si, daca asemeni mie, v-ati dorit sa deveniti  bloggeri oficiali la "Zilele Biz 2013", dar asteptarile voastre nu s-au materializat nici macar sub forma unui raspuns negativ, primit online, sa nu va para rau: probabil anul acesta este scris sa ajutam firmele mai mici sa se promoveze, pentru ca titanii au ei metodele lor specifice, pentru care dau bani grei (uneori fara rezultatele scontate!), nu au nevoie de noi pentru asta!

Si, stiti si voi cum e: uneori buturugile mici pot rasturna care uriase!


Va invit sa imi cititi articolele pe care le voi scrie in cadrul Blog Friday 2013 si sa-mi dati un LIKE pe Facebook, Twitter sau Google Plus, daca o sa va placa textele mele si o sa considerati de folos informatiile cuprinse in acele postari pentru viitoarea vanatoare de produse, la care sigur veti participa la finele lunii noiembrie!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!