Dezvoltarea sugarului in primul an de viata

In cursul primului an de viata, copilul dobandeste noi competente care ii permit sa vada lumea dintrun alt unghi, invata sa descopere si sa interactioneze cu cei din jur.

 Dezvoltarea afectiva inseamna ca bebelusul manifesta mai multe emotii, de la tristete la bucurie, si invata sa si le controleze.

 Aceasta abilitate ajuta la construirea stimei de sine si duce la dezvoltarea unor calitati mai profunde, cum ar fi simpatia, compasiunea, capacitatea de adaptare, asertivitate si empatie, precum si capacitatea de a infrunta viata. 

Copilul tau are o personalitate unica, si se dezvolta in ritmul sau propriu. Dar pentru a incuraja aceasta evolutie veti reusi numai prin punerea in practica a unor activitati simple si jocuri pentru varsta lui. In felul acasta veti reusi sa ii mentineti interesul pentru diferite obiecte si sa il invatati cum sa interactioneze.

 Odata cu dezvoltarea motricitatii globale, bebelusul vostru dezvolta sentimentul de echilibru si isi foloseste muschii mari, care ii permit sa controleze anumite activitati fizice.

Noriel este firma de unde puteti achizitiona cele mai frumoase jucarii fete, dar si o multime de jucarii din lemn care ii vor face fericiti pe dragii vostri prichidei de acasa!