Caietele smart cu aplicatia SKAG AR - o mica revolutie in lumea rechizitelor clasice

Hotarat lucru, nici realitatea nu mai este ce ne inchipuiam noi candva... 

 Acum fiecare are propria lui realitate, mai mult sau mai putin apropiata de o lume de vis, iar daca unii sunt in criza de imaginatie, iata ca oamenii de la www.rechizitelemele.net ne propun opt solutii pentru ca sa devenim bravi exploratori in lumea animalelor 3D prin intermediul unor caiete smart. 

Animalele propuse de creatorii acestor caiete cu suflet virtual, nu doar ca sunt credibil desenate, dar mai si glasuiesc pe limba lor elefanteasca, delfineasca, gorileasca, leonina, pantereasca, colibreasca, vultureasca sau tigreasca, in timp ce alearga, zboara, se stramba, ciripesc sau fac sarituri uimitoare.

Cum se intampla minunea? 

Cu ajutorul unei aplicatii smechere pentru smartphone sau tableta, ce se poate descarca gratuit din Google Play sau App Store, aplicatie mobile care iti permite, dupa scanarea codului de pe caietele buclucase, ca figurinele zoo in format 3D sa se arate si sa se miste in toata splendoarea lor, pe ecranul gadgetului tau. 

Caietele cu aplicatia SKAG AR sunt poarta catre o realitate virtuala ce te va incanta cu siguranta!

Pe site-ul www.rechizitelemele.net poti sa comanzi astfel de caiete istete, dotate in afara de codul-portal SKAG AR si cu alte elemente de luat in seama: spira metalica si coperta din carton trainica. 

Eu mi-as dori unul cu un delfin jucaus, pentru ca tot se apropie perioada estivala si gandul mi-e deja la valurile marii, de aceea particip la concursul blogosferic de testare al caietului insufletit.

Iata si un filmulet de prezentare al acestor rechizite, extrem de speciale, care vor fi cu siguranta bucuria copiilor de toate varstele, de la 3 la +99 de ani: