Constelatiile familiale, populatia Zulu, zombi si fortele Raului (Anunnaki)Constelatiile familiale, asa-zisa metoda de eliminare a tensiunilor existente in cadrul unei familii (si nu numai), a fost adusa in Europa de catre Bert Hellinger, dupa revenirea sa din Africa de Sud, unde a putut lua contact direct cu o parte din numeroasele credinte si practici oculte ale populatiei Zulu.

Tot mai multi psihoterapeuti, dar si facilitatori simpli, propun celor interesati aceasta tehnica, derivata  din constelatiile sistemice, desi incercarea de implementare a unor practici straine, provenind tocmai din indepartatat si inca necunoscuta Africa de Sud, insuficient studiate, s-ar putea ca sa aiba un efecte periculoase in unele cazuri.

Cum romanii au experimentat traume cumplite, atat la nivel de popor, dar si in cadrul propriilor familii, evident ca tot mai multi doritori de la noi doresc sa incerce si aceasta metoda care, in viziunea celor ce o propovaduiesc cu ardoare (din convingere sau pur si simplu in scopuri mercantile), ar trebui sa ii scape pe clienti de povara trecutului intunecat, al energiilor nefaste, ce se pot manifesta chiar si peste mai multe generatii.

Teoria ca multe dintre lucrurile rele care ni se intampla in prezent au legatura stransa cu umbrele din vietile stramosilor nostri, ca destinul nostru este programat inca dinainte de nastere, iar liberul arbitru are o arie extrem de limitata, nu pare prea incurajatoare.Constelatia familiala, adica construirea unui model 3D al unei familii cu mai multe generatii, mi se pare a fi un experiment extrem de periculos, mai ales pentru persoanele care au un grad mai mare de labilitate psihica.

Departe de a aduce lumina la suprafata, punerea in scena a unei constelatii poate fi asemuita, dupa opinia mea, mai mult cu o cutie a Pandorei, care, odata deschisa, lasa libere niste energii intunecate, care pot face extrem de mult rau atat persoanei careia "i se lucreaza" constelatia, cat si reprezentantilor ce ii vor intruchipa pe componentii familiei.

Multi dintre aceia care au asistat sau chiar au participat direct in calitate de reprezentati sau reprezentanti in cadrul unei constelatii familiale nu pot sa priveasca ulterior la inregistrarile video cu asa-zisa sedinta de rezolvare a traumelor lor emotionale.


Iata un exemplu edificator in acest sens:


Daca un om sanatos psihic, care "a jucat" de buna voie rolul unui reprezentant intr-o asemenea constelatie familiala, poate sa considere ca a fost actor pur si simplu intr-o piesa de teatru al carui scenariu a fost scris de catre un autor necunoscut, ganditi-va ce s-ar putea intampla daca o persoana-reprezentant (sau reprezentat) are deja niste tulburari psihice, de care poate nici macar nu stie... Cu siguranta ele se pot agrava mult dupa "interpretarea" rolului de mai sus, de... schizofrenic...

Nu pot sa nu ma gandesc la povestea spusa de un saman Zulu conform careia stramosii lor au fost... calatori printre stele... Si ca semanau cu niste soparle bipede uriase, ce isi putea schimba forma dupa dorinta... (Tare mai seamana cu Anunnaki, nu-i asa?)

Adaugati la asta si credintele africane  in legatura cu vestitii morti-vii africani si cu faptul, in viziunea zulusilor stramosii sunt aceia care isi manifesta vointa prin urmasii lor  si de aceea trebuie imbunati cumva...

Ce ziceti, nu-i asa ca o sa va ganditi de doua ori inainte de a merge la un seminar de Constelatii familiale unde sa va transformati voluntar in zombi pentru o perioada de timp?
(va urma)


sursa foto: www.sxc.hu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!