P6 Quad Plus Allview - lansare cu succes, azi, 28 ianuarie 2014


P6 Quad Plus este propunerea de inceput de an pe care specialistii de la Allview ne-o fac acum, la inceput de 2014...

Acest model de smartphone performant, a carui lansare a avut loc astazi, 28 ianuarie 2014, este varianta care aduce utilizatorilor, deja familiarizati cu modelul de succes P6 Quad Allview, un procesor Quad Core Turbo de 1,5 Ghz, menit sa sporeasca viteza de procesare a datelor si fluenta experientei de browsing şi multi-tasking.
In rest, principalele caracteristici ale acestui telefon inteligent raman la fel ca la modelul anterior, respectiv: un display HD Super Amoled de 4,65 inch protejat de Gorilla Glass, camera foto principala de 8 MP, conectivitate 3G si un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. 


P6 Quad Plus permite realizarea unor fotografii de o claritate desavarsita, putand face fotografii grozave chiar daca avem impedimentul unei lumini puternice in spatele persoanelor sau obiectelor pe care dorim sa le imortalizam cu ajutorul acestui smartphone deosebit.

In plus, poate ca iti place si tie, ca si mie, sa fotografiezi personaje sau masini in miscare, pasari care zboara iute sau mai lin pe cer sau norii pufosi purtati de vant... 

P6 Quad Plus este telefonul care, datorita  optiunii "fotografiere continua" iti va permite sa realizezi "la foc neintrerupt" pana la 99 de poze, din care sigur vei putea sa le alegi pe cele mai bune.

P6 Quad Plus este un smartphone ce se remarca si printr-o grosime de doar 8,6 mm si o greutate de numai 131 de grame, asa incat poate fi usor de manevrat de utilizatori de orice varsta.
Husa de protectie, tip carte, il va feri de accidentele nedorite si ii va conferi un plus de eleganta, ce va atrage sigur multe priviri admirative.

Demn de mentionat ar fi si faptul ca deblocarea telefonului se poate face sigur, dar si amuzant in acelasi timp, prin deblocarea faciala prin clipire...
In privinta memoriilor, memoria Flash disponibila este de 1,7 GB, memoria RAM de 1 GB, iar memoria externa se poate extinde pana la 32 GB, prin Micro SD card.Gasiti specificatiile tehnice complete pe site-ul Allview, pe care va invit sa il accesati.

P6 Quad Plus poate fi achizitionat, pe baza de precomanda, la un pret de 999 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!