Entrepreneurship Brasov: Veniti la maratonul studentilor programatori, in perioada 28-29 martie 2014!


Programatorii studenti, ce nu refuza sa isi puna creativitatea si ingeniozitatea la munca, in cadrul unei echipe compuse din colegi la fel de pasionati ca si ei de tot ceea ce inseamna tehnologie, sunt invitati la finalul lunii martie 2014, in zilele de 28 si 29, la o competitie cu totul deosebita: maratonul de 24 de ore ENTREPRENEURSHIP, aflat la prima editie.


Echipele vor fi constitituite din 2 pana la 4 componenti care vor lucra impreuna la realizarea unei aplicatii originale.


Evenimentul reprezinta o piesa importanta dintr-un proiect extrem de generos, de responsabilitate sociala, inspirat denumit ROMANIA CONTEAZA, ce se desfasoara sub egida companiei brasovene Allview.


Competitia studenteasca a celor mai talentati programatori, ce doresc sa se creeze aplicatii care sa ajute comunitatea, se va desfasura in Aula Universitatii Transilvania din Brasov, dar orice student interesant poate participa, indiferent de centrul universitar unde invata.


Organizatorii, Allview, alaturi de Centru pentru Diplomatie Publica, sprijiniti de Primaria Brasov si Universitatea Transilvania, vor face ca aceasta prima editie ENTREPRENEURSHIP sa fie una memorabila.


Trebuie precizat ca toate lucrarile participante vor fi ulterior donate Comisiei Europene, ce se va ingriji de promovarea acestora. Evident, drepturile de proprietate intelectuala nu se transfera.


La eveniment va fi prezent si un reprezentant Google, iar premiile vor fi acordate de catre delegati din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice, afaceristi, dar si ziaristi romani si straini.


In concluzie, iata o buna oportunitate de a va face cunoscut talentul de programatori si altfel decat in mediul online, dar si de a stabili contacte cu oameni importanti din tara si strainatate, de a va distra alaturi de prieteni cu aceeasi pasiune pentru tehnologie ca si voi.


In plus, aplicatiile voastre vor putea, de exemplu, sa ajute persoanele cu dizabilitati din tara si strainatate, ceea ce o sa va multumeasca sufleteste.


Completati formularul de inscriere si haideti cu totii pe 28-29 martie 2014 la Brasov la cea mai interesanta competitie pentru studentii programatori a acestei primaveri din Romania!

Precizare finala: studentele pasionate de programare sunt invitate si ele. Nu ar fii cool? Fashion in stare pura...
Cum ar fi ca premiul cel mare sa il castige o echipa feminina... de programatoare?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!