Jucariile de exterior, alegerea perfecta pentru aceasta primavara!

Sarbatorile Pascale se apropie, iar copilasii nostri asteapta deja cu infrigurare ca Iepurasul sa le aduca in cosuletul lui de rachita, alaturi de ouale colorate, figurinele de ciocolata si o jucarioara mai deosebita.

O sugestie pentru acei parinti care si-ar dori ca scumpii lor prichindei sa mai lase tabletele si sa petreaca mi mult timp in aer curat, ar fi sa le cumpere acum, la inceput de primavara, o bicicleta fara pedale, ca prim mijloc de locomotie, pentru ca mai apoi, din aproape in aproape, sa se ajunga si la achizitia unuia  din moderna categorie „karturi copii” .

Poate va intrebati la ce foloseste un asemenea mijloc de deplasare, doar in aparenta bizar, care nu este nici trotineta, nici o bicicleta veritabila...

Ei bine, o bicicleta fara pedale este pur si simplu un mijloc de a face din copilul dvs. un viitor ciclist pasionat.

Mai tineti minte cum am invatat noi mersul pe bicicleta?

Am avut mai intai o trotineta, apoi am trecut la o tricicleta ca, in final, sa primim o bicicleta adevarata cu doua roti, ce ne-a inspaimantat la inceput grozav...

Tatal sau bunicul ne-au ajutat pentru o vreme sa ne pastram echilibrul pe ea, tinand din spate de saua pe care stateam infricosati la gandul ca vom cadea... Mai apoi, fara sa stim, ne-au lasat singuri si, cand am vazut ca suntem fara ajutor, am luat o cazatura zdravana!

Iata ca lucrurile s-au schimbat si nu se mai pune caruta inaintea boilor de-acum, asa ca un copil modern mai intai invata sa isi pastreze echilibrul pe o bicicleta fara pedale, dupa care face trecerea la una cu doua roti extrem de usor, deoarece abilitatile vor fi deja formate.

Iar pentru ca, se spune, inotul si mersul pe bicicleta nu se uita niciodata, daca tot ii luati o asemenea bicicleta pentru incepatori, puteti sa achizitionati, daca aveti casa la curte, din seria de piscine gonflabile Intex, pe aceea care se potriveste cel mai mult cu varsta copilasului dvs. si spatiul de care dispuneti.

O asemenea mini-piscina va fi la vara centrul atractiei si, ce e mai important, ii va face pe cei mici sa iubeasca apa si sporturile in aer liber.

Si uite asa, Iepurasul de anul acesta poate sa aduca niste surprize cu adevarat deosebite pentru prichindeii dvs., asa incat ei sa creasca mult mai sanatosi decat ar fi daca ar ramane in casa, cu ochii fixati ore intregi pe display-ul unui gadget, fie el si ultimul racnet in materie!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!