S-a lansat brandul THE ONE de la Oriflame!

„Vezi că Blogal Initiative are o campanie pentru bloggeri în perioada asta, cu Oriflame! Eu deja m-am inscris!”, mi-a spus cumnata mea, Maria, in dimineata aceasta... (De curand a intrat si ea in blogosfera si este extrem de incantata de noua lume virtuala in care a ajuns!)

Imediat am facut legatura: Oriflame, Andreea Raicu, spotul publicitar pe care televiziunile il tot difuzeaza de vreo doua saptamani, noul brand The One...

Fiind clienta Oriflame, aflasem deja de iminenta lansare a produselor care se vor in topul mondial, prin noutatile pe care le vor aduce pe piata cosmeticelor.

Putand a fi comandate chiar din aceasta luna, aprilie 2014, produsele sunt grupate in 3 game, pentru a satisface toate cerintele legate de punerea in armonie a tendintelor vestimentare cu acelea din sfera machiajului perfect, cu punerea in evidenta a personalitatii fiecarei femei si, desigur, cu diferitele ocazii in care se preteaza un anume stil sau altul de prezentare in societate.






 Cosmeticele reunite sub brandul The One au ca element definitoriu versatilitatea, iar piesele de rezistenta, dupa opinia mea sunt:

rimelul The ONE Volume ce confera de 24 de ori mai mult volum genelor, fara a le lipi sau a le incarca. Noua perie cuprinde si acopera fiecare geana, separandu-le si dand o adancime fara egal privirii;

fondul de ten și pudra Illuskin conțin tehnologia HaloLight  ce conferă luminozitate tenului, la fel și corectorul care, de asemenea, mi se pare extrem de interesant.


Dupa ce voi intra in posesia unora dintre noile produse Oriflame o sa va pot povesti mai multe lucruri o sa va pot povesti despre cele 3 game The One:    Frumusete de zi cu zi, Mega Impact si Ultra Rezistenta.





Voi le-ati incercat deja pana acum?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!