Masuta rotunda de cafea de la Stejarmasiv.ro - mijloc de teleportare in Lumea Creatiei

Stejarmasiv.ro mi-a prilejuit o mare bucurie cu vreo cateva zile inainte de inceputul lunii lui Florar...
Masuta rotunda din lemn trainic, de stejar, pe care mi-au daruit-o oamenii  de la firma din nordul tarii drept premiu la un concurs scriitoricesc despre valentele deosebite ale mobilei adevarate, din esente valoroase, pe care, din nefericire, le intalnim tot mai rar in ultima vreme, este cu siguranta cel mai grozav cadou castigat intr-un an si jumatate de cand scriu pe blog... Poate nu este cel mai valoros dintre ele, dar cu certitudine este cel mai deosebit.

Initial, din fabricatie, masuta cu pricina era gandita ca una de cafea, dar eu i-am atribuit fulgerator, de cum am vazut-o, o alta misiune, cu mult mai importanta: mijloc de comunicare cu Inspiratia, locul de unde voi scrie cele mai multe dintre articolele mele viitoare, dar si unde voi desena sau picta icoane pe sticla sau mici tablouri, deoarece tablia are niste dimensiuni destul de generoase (cam 72 de cm diametru) pentru a putea gazdui un sevalet de masa, plus toate ustensilele necesare unui pictor, care vrea sa mai schimbe uneori sevaletul de atelier cu altul mai prietenos.

Stabilitatea pe care o are noua mea masuta rotunda de stejar nu o sa ma lase totusi ca sa pierd conexiunea cu Mama Pamant, din contra, ma va pozitiona undeva la mijloc, intre teluric si celest, permitandu-mi o mai buna si mai rapida comunicare cu ambele planuri de energie.

Ce poate fi mai minunat decat sa ai ocazia sa scrii sau sa desenezi la o masuta de lemn rotunda, destul de usor de pozitionat prin camera, nefiind foarte grea, dupa lumina care patrunde din ferestre? Ce loc mai frumos de teleportare rapida in acea lume unde, oricare dintre noi, putem sa ne exersam calitatile de mici demiurgi pamanteni, faurind lucruri cu o vibratie cu adevarat inalta, daruri scrise sau pictate cu sufletul pentru semeni?...

Parca si gandurile se rafineaza in momentele in care scrii sau desenezi la o asemenea masuta de stejar masiv, atat de simpla in aparenta, pacea coboara lin in minte si in inima, iar rezultatele sunt cu adevarat deosebite.

Stejarmasiv.ro este cu adevarat locul unde veti afla niste piese de mobilier minunate si, daca o sa stati putin sa cugetati, este preferabil sa va cumparati o mobila trainica din lemn de stejar, chiar de este un pic mai scumpa, care insa nu se demodeaza anual si mai  are, ca bonus, si niste virtuti ce depasesc definitiv banalitatea unui obiect de interior realizat in serie, fara niciun pic de personalitate.Mai multe despre minunata lume a lemnului de stejar, dar si cam ce va ofera Stejarmasiv.ro, puteti citi in articolul meu:   
Stejarmasiv.ro – o poartă deschisă către Cerul Dorului de Normalitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!