Bilete Bucuresti-Nisa si Bucuresti-Catania la cele mai bune preturi!

Riviera Franceza denumita si Coasta de Azur este considerata paradisul terestru.

Aceasta este pozitionata, în est, de la Menton, la graniţa cu Italia, până la St. Tropez, Hyeres, Toulon sau Cassis, în vest. Coasta de Azur cuprinde peste 50 de statiuni si 150 de plaje private.

Nisa este cel mai mare oraş din regiunea Provenţa-Alpi-Coasta de Azur şi este centrul administrativ al departamentului Alpii Maritimi, are 360000 locuitori şi este al 5-lea ca mărime oraş din Franţa.

Pe langa oras turistic este si centru de afaceri. 

La Nisa poti ajunge foarte uşor cu avionul, la Nice Airport , unde sunt programate zilnic zboruri către alte orase ale lumii. 

Cumpara bilete de avion pentru Bucuresti-Nisa si vei putea beneficia de singurul zbor direct catre aceasta destinatie la preturi fara concurenta.

Sicilia este cea mai mare insula din Mediterana ca si suprafata. Provincia Catania este situată în partea estică a Siciliei, pe ţărmul Mării Ionice, cu provincia Messina la nord, provincia Enna şi Caltnissetta la vest, provincia Siracusa şi Ragusa la sud. 

Catania, capitala provinciei cu acelasi nume, este al doilea oras ca marime din Sicilia. 

Provincia are in componenta sa 58 de oraşe. Suprafaţa acesteia este de 3.552 km. Orasul Catania  fost fondat în secolul VIII i.Ch. Centrul Baroc al Cataniei se află în patrimoniul UNESCO. 

Obiectivele turistice care pot fi vizitate de turistii romani in Catania sunt: Teatrul Greco- Roman, Amfiteatrul Catania, Ruinele Apeductului Roman, cateva basilici, monumente funerare romane, catacombe, dar si numeroase muzee cu exponate extrem de interesante. 

De la Blue Air poti achizitiona bilete Bucuresti - Catania la niste preturi foarte bune si, astfel, te vei bucura de o vacanta ideala!