Ce povesti spune casa ta despre tine?

Oamenilor le place să se ataşeze de lucrurile care spun o poveste, casa noastră va spune întotdeauna o poveste despre noi, poate fi una frumoasă sau una mai puţin plăcută, asta depinde doar de noi şi de modul nostru de a fi.

Ce fel de poveste spune casa ta despre tine? Este una care te reprezintă? Este una plăcută? Dacă nu, cum o poţi schimba? Simplu, printr­o redecorare simplă şi uşoară. Ce lucruri trebuie să ai în vedere atunci când te apuci să faci schimbări majore în casă? 


1. Cumpără doar lucruri care îţi plac, nu te apuca să cumperi unele obiecte de mobilier doar pentru că i­au plăcut mamei tale sau mai rău soacrei tale. Mergi pe instinct şi crede în gusturile tale pentru preturi mobilier şi cu siguranţă nu vei da greş. 

2. Cumpără lucruri care spun o poveste frumoase despre tine. De asemenea alege produse care te reprezintă. Nu căuta lucruri extravagante dacă ele nu spun nimic despre tine. Nu te vor ajuta cu nimic, ba mai mult vei simţi că locuinţa ta nu mai este a ta ci a fost invadată de altcineva care pretinde că eşti tu şi că te cunoaşte mult mai bine, ceea ce trebuie evitat. 

3. Cumpără produsele de pe cel mai bun site online, care este acesta? Elvila - http://www.elvila.ro/mobila-camera-copii-cid-776.html! De aici poţi cumpăra orice obiect de mobilier de la saltele relaxa ieftine şi mese, până la etajere şi dulapuri, toate la preţuri avantajoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!