Jocuri clasice versus jocuri pe calculator

Eu cand am fost mica nu am avut parte de prea multe jucarii. 

Parintii mei nu imi puteau cumpara mereu jucarii  si am crescut doar cu vreo cateva papusi, primite de la neamuri si ceva masinute. 

Oricum, am avut o copilarie fericita, fiindca ieseam mereu cu amicii pe afara si ne distram foarte mult. 

Asta e copilarie adevarata. Sa iesi pe afara cu amicii la tot felul de jocuri interesante. Nu ca acum, cand copiii interactioneaza doar in mediul online. 

Mie imi place sa ii iau copilului meu multe jucarii online, fiindca am descoperit un site unde gasesc lucruri interesante si preturile sunt foarte mici. 

Imi place sa intru pe site-ul celor de la Noriel, fiindca au o multime de chestii interesante si jucarii de cea mai buna calitate. 

Am vazut la ei pe site niste jocuri lego city la fel ca acelea pe care le aveam si eu in copilarie. 

Noi ne mai distram impreuna  si cu jocuri mai vechi. Ne jucam cateodata cu jocuri lego chima pe care le-am luat de pe http://  www.noriel.ro/lego_chima/....100663497...

Imi plac si astfel de figurine interesante pe are le putem reface cum ne place noua. 

Astfel de jocuri si jucarii sunt foarte interesante pentru cei mici.

Si noi cand eram mici ne jucam foarte mult cu jucarii de plus, pe care le imparteam. Eu dadeam masinute si luam jucarii de   plus de pe la amici.

Chiar vreau sa ii iau si copilului meu astfel de jocuri, ca sa se mai distreze si altfel, nu doar stand in fata tabletei sau a calculatorului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!