Universul luminii poate sa fie accesat online!

Universul luminii colorate m-a fermecat intotdeauna, asa incat, acum, cand tocmai imi renovez apartamentul, m-am gandit sa imi cumpar  corpuri de iluminat moderne, care sa se armonizeze perfect cu tablourile pe care tocmai le-am terminat de pictat.



Habar nu aveti voi cat am lucrat eu in ultimele luni la picturile mele in culori acrilice calde, care sa schimbe instant starea de spirit a privitorului!

Destul cu naturile statice si portretele cuminti de pe pereti! Acum imi doresc culoare, multa culoare, dinamism, LUMINA!

Camerele vor avea un aer nou, datorita noilor culori in care am zugravit peretii, tablourilor in maniera suprarealista, dar si a viitoarelor spoturi, lampadare, aplice si veioze pe care vreau sa mi le achizitionez de pe net.

In peregrinarile mele virtuale am ajuns pe un site aradean, extrem de bine aprovizionat cu o gama extrem de larga de corpuri de iluminat, la preturi foarte bune, din care chiar ai ce alege.

Universulluminii.ro este un magazin cu totul special, unde produsele sunt organizate extrem de bine, asa incat oricine poate sa gaseasca usor produsele de care are nevoie.

Eu vreau ceva extrem de modern ca design, dar cu abajurile din sticla colorata, poate si una-doua veioze chic, din metal si acryl, plus mai multe corpuri de iluminat pentru tablourile personale, spre a le pune cat mai bine in evidenta.


In aceasta perioada pe site sunt o multime de produse la promotie, de foarte buna calitate, iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei.


Plata se poate face atat ramburs, la sosirea curierului cu articolele electrice pe care le-am comandat, dar si in avans, prin instrumentele bancare sau cash, pentru aradeni, daca isi ridica personal corpurile de iluminat din magazinul offline.

Va recomand sa intrati si voi in Universulluminii.ro, pentru ca veti gasi cu siguranta macar un obiect care sa va atraga si pe care sa vi-l doriti pentru a va infrumuseta locuinta.

Universul Luminii
Magazin corpuri de iluminat
Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad,  Romania  
Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023                                               
                                     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!