Tocmai.ro: transport gratis si verificare produs la livrare

Cum imi plac florile de gradina mi se pare normal sa am si grija de ele. 

Asa ca nu stau sa pierd timpul de pomana si intru sa vad care sunt preturile de la materialele de gradinarit. 

Si nu intru pe orice site online. Intru pe unul de incredere, pe Tocmai.ro. 

Recent am citit o declaratie. Suna cam asa : „Pentru a beneficia de serviciul de livrare gratuita, vanzatorii trebuie doar sa activeze aceasta optiune, prin simpla modificare a unui anunt deja existent sau prin adaugarea unui anunt nou. Pasul urmator este sa plaseze comanda de livrare, completand in formularul afisat datele primite de la cumparator. Simplu si rapid.”, a declarat Andreea Trif, project manager in cadrul Tocmai.ro.

In cazul in care nu sunteti la curent, Tocmai.ro a lansat la jumatatea lunii aprilie a acestui an un mod foarte bun de a interactiona cu clientii lor si se numeste serviciul “Livrare gratuita si verificare colet”. Astfel, toti vanzatorii si cumparatorii pot sa fie multumiti ca serviciul la care au apelat sa-si vanda/ sa-si cumpere marfa a mers foarte bine. 

Tu, vanzatorul, ai sansa ca sa livrezi pe parcursul unei singure luni 5 produse comercializat pe site, iar tu, cumparatorul, ai ocazia sa verifici pachetul timp de 7 minute ca sa vezi daca totul este asa cum ai vrut tu. 

7 minute, da !!!

Inainte, pe langa faptul ca nu era nici o firma care sa faca acest lucru din cauza regulilor de confidentialitate, acum ai la dispozitie 7 minute. 

Daca nici asta nu e interesant si te face sa intri chiar acum pe site-ul lor sa-ti comanzi ceva, atunci ce ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!