Sandale fara toc ieftine pentru aceasta vacanta estivala

Saptamana viitoare plec in concediu si tocmai de aceea, in acest weekend vreau sa imi completez bagajele cu ceva piese noi de vestimentatie, dar si cu niste perechi de incaltaminte adecvate.

Pentru ca voi petrece cateva zile pe litoral, inainte de a porni vitejeste impreuna cu Vlad spre zona montana pe care dorim sa o strabatem in acest an, as vrea sa caut niste sandale fara toc, pentru plimbarile romantice pe faleza, pentru ca destul voi purta mai apoi ghetele grele destinate urcusului acolo, departe, prin Apuseni.

Nu sunt adepta purtarii tocurilor in vacanta, pe care le las pitipoancelor, ci a acelor perechi de incaltaminte foarte comode, care sa nu solicite deloc coloana vertebrala.

La rochita mea vaporoasa, din voal, pe care tocmai am pus-o in valiza, sigur ar merge niste sandale argintii sau albe, cu niste cureluse delicate, care sa nu imi chinuiasca picioarele, ci sa le rasfete, in clipele cand voi pasi, visatoare, pe tarmul incarcat de romantisn al Marii Negre.

Evident, vom merge la 2 Mai, unde sper ca nu o sa fie asa de multa agitatie, precum in celelalte statiuni de pe litoralul romanesc.

Pentru ca ma sperie ideea de a cauta din magazin in magazin bucurestean sandalutele visate, am apelat si de aceasta data la varianta mult mai simpla, dar plina de comoditate, de a le cauta online.

Sunt asa de multe site-uri de profil doar la un cick distanta, incat nu cred ca fie vorba de o misiune imposibila si o sa imi pot comanda chiar astazi niste sandale spectaculoase, la un pret bun.

Deja am ajuns intr-un asemenea magazin virtual, unde stiam deja ca voi gasi sandale cu preturi foarte bune, iar daca trimit acum comanda, luni probabil le voi primi.

Preturi sandale vara mici, produse de buna calitate, sortiment variat, ce imi pot dori mai mult?

Probabil o oferta imbatabila, de tipul celei pe care am gasit-o pe site: la doua produse cumparate mai primesc doua gratis!


Asa ca voi alege niste sandale argintii, dar si unele de un alb imaculat (niciodata nu e de prisos o pereche de sandale albe pentru anotimpul estival!), dar si doua perechi de balerini, foarte la moda in acest an.