Un fier de calcat vertical cu aburi din magazinul Cudetoate

Caravana ciclistilor din Turul Frantei si-a continuat parcursul si astazi, intr-o a doua etapa de calvar, de peste 200 de kilometri, cu multe catarari de categoria a treia, care au pus la grea incercare forta competitorilor.

La final erau epuizati, lac de sudoare dupa atatea ore de pedalat... Surprinzator, a castigat un italian, Vicenzo Nibali, un rutier caruia nu prea ii dadea nimeni mari sanse in aceasta torida duminica de 6 iulie 2014 (chiar si in Anglia).

Am pedalat si eu, asa cum mi-am propus, pe bicicleta mea "de casa" si ma gandeam ca intr-o asemenea zi caniculara, totul este invaluit in aburi... Despre aburi vreau sa va istorisesc si eu in continuare...

Aburi si... fiare de calcat verticale!


Dupa cum va povesteam ieri, cand am ales invertorul auto pentru vacanta montana pe care o astept cu nerabdare, in magazinul online cudetoare.ro chiar se gasesc tot soiul de produse interesante, inclusv unele de uz casnic extrem de utile. Mai ales daca esti intr-o perioada in care faci  curatenie generala, asa, ca dinainte de plecarea in concediu...

Ce e mai frumos decat sa gasesti la intoarcere totul spalat, calcat, parfumat, aranjat si sa rostesti din tot sufletul: "Tot mai bine e acasa!"

Doar ca pana acolo e nevoie de multa straduinta, chiar daca luam faza cu utilizarea masinii de calcat.

Si, ganditi-va, de exemplu, ca tocmai ati spalat perdelele si draperiile si va dati seama ca au nevoie si de o netezire cu fierul de calcat..

Ce calvar mai mare poate fi decat sa calci o perdea de 12 mp. cu o masina de calcat clasica?!?

Uite ca in rafturile virtuale ale site-ului am gasit si un aparat de calcat cu aburi vertical, tocmai bun pentru ca orice gospodina sa se poata achita cu brio si in timp extrem de scurt de aceasta misiune aproape imposibila: calcarea unor perdele de dimensiuni generoase.

Fierul de calcat vertical cu aburiDeluxe Steam HY-801 pe care l-am ales acum, din magazinul electronic Cudetoate, m-a incantat mai ales prin design, dar si prin performantele sale constand in capacitatea de indreptare pe verticala a incretiturilor hainelor puse direct pe umeras (sau pe sarma), dar si calcarea perdelelor si draperiilor deja agatate (montate) de galerie.

Un asemenea aparat de calcat functioneaza cu abur fin, dat de apa ce se pune in recipientul special, ce are o capacitate de 1,5 litri.Un asemenea fier de calcat cu abur, extrem de modern, este si foarte usor de manuit, datorita tijei de care dispune si de rotitele ce il face sa se asemene mai mult cu un aspirator.
Daca priviti poza din dreapta o sa-mi dati dreptate!Pretul acestuia este de 340 de lei, dar va asigur ca merita fiecare banut, deoarece poate usura munca in gospodarie, calcatul materialelor cu ajutorul aburilor fiind de-a dreptul distractiva. Va puteti imagina, spre exemplu, ca dati cu un trafalet cu aburi pe materialul mototolit!


Va invit si pe voi sa vizitati magazinul electronic Cudetoate unde chiar o sa va incante modelul de fier de calcat vertical de care v-am vorbit mai sus.