Reinventeaza-ti afacerea online si creste-ti vanzarile cu pana la 100% cu ajutorul specialistilor de la Retargeting.ro!

Cum pot deveni magazinele online mai eficiente si mai profitabile prin retargeting?


Afli chiar acum, daca ai rabdarea sa citesti randurile de mai jos!De cand a inceput criza, probabil ca multi antreprenori romani au incercat sa gaseasca cele mai eficiente metode pentru a se mentine la suprafata si a tine pasul cu cele mai noi tehnici de promovare utilizate in tarile dezvoltate.

Mai ales daca esti dintr-un oras mare ai putut sa iei parte la tot soiul de workshop-uri si conferinte pe teme economice, unele dintre ele dezbatand si spinoasa tema a publicitatii targetate.

Mai ales de cand multe firme s-au mutat partial sau chiar total in online, gasirea celor mai bune metode de a te face cunoscut, de a iesi in evidenta in fata competitorilor, iar apoi de a castiga o baza cat mai extinsa de clienti internauti si, cel mai important lucru, fidelizarea ulterioara a acestora, a devenit o tema de gandire si de actiune extrem de spinoasa.

 Retargeting.ro - o solutia romaneasca de personalizare a comunicarii cu vizitatorii afacerilor de e-commerce!La inceput, prin 2008-2009, lucrurile se desfasurau destul de haotic, empirismul in acest domeniu fiind la putere.

Totusi, de vreo doua ani, se pare ca publicitatea online se face mult mai aplicat si astfel, se vorbeste din ce in ce mai des si pe la noi despre retargeting, acea puternica tehnica de marketing digital care ajuta magazinele online sa isi desfasoare activitatea la cei mai inalti parametri.

Publicitatea online moderna functioneaza dupa niste reguli clare, dintre care cele mai importante ar fi:

  1. evitarea supraexpunerii unei firme printr-o publicitate agresiva, deoarece, daca frecventa mesajelor este prea mare, apare fenomenul cunoscut sub denumirea de „orbire de banner” (ignorarea anuntului publicitar) sau, mai grav, in mintea internautului brandul respectiv va avea pe viitor o conotatie negativa (recunoasteti ca si voi ati fost atat de exasperati de un banner sau alte forme de reclama, prea des difuzate, incat ati ocolit  apoi sa mai cumparati produsul sau serviciul respectiv!);


  1. evitarea expedierii unui torent de reclame catre un client al firmei, pentru ca, in locul fidelizarii acestuia, efectul poate fi total pe dos: sa fuga rupand internetul si sa nu mai cumpere niciodata de la acel magazin digital sau firma de servicii, pentru ca ar risca sa fie din nou victima unui tsunami de mesaje publicitare nesolicitate!

  1. clientii deja convertiti pot sa fie vectori importanti in campaniile de retargetare, daca in loc de a li se propune reclame nesolicitate,  referitoare la produse sau servicii deja achizitionate, sa fie reorientati catre altele, care i-ar putea interesa; acest lucru se va putea realiza si prin acordarea de oferte personalizate, limitate, prin cadouri si vouchere de reduceri, pe care le vor putea folosi la  viitoarele comenzi facute pe site-ul magazinului online respectiv;

  1. segmentarea audientei din mediul virtual, pentru a putea personaliza mesajele publicitare: clientii pot sa fie orientati catre pagini anume ale site-ului unui magazin electronic, reclamele pot fi si ele personalizate ( de exemplu, vizitatorii de pe prima pagina pot vedea reclame generale, de brand, pe cand aceia dintre utilizatori care viziteaza  paginile referitoare la diferite categorii de produse sau servicii pot sa vada reclame relevante privind promotii doar la anumite articole,din cadrul acelei categorii, care ii intereseaza);


  1. reclamele trebuie afisate functie de criterii obiective, demografice, geografice, contextuale si mai putin dupa factori subiectivi.


In acest mod, prin retargetare, se pot reduce costurile, se poate mari considerabil portofoliul de clienti convertiti, pot creste substantial vanzarile si, implicit, profitul companiei respective.

In plus, anunturile retargetate conduc la sporirea notorietatii brandului, chiar daca nu determina un internaut sa cumpere in secunda urmatoare vizionarii reclamei un produs anume.


Bine, toate bune si frumoase o sa imi ziceti, teoria ca teoria, dar practica ne omoara. Chiar daca un antreprenor de succes este prin forta lucrurilor un vizionar, un precursor al noului in domeniul sau de activitate, publicitatea targetata dupa criterii obiective este deja o stiinta, de aceea nu se poate ocupa singur de infaptuirea ei.

Daca vrei sa fi profesionist intr-un domeniu, musai trebuie sa lucrezi cu profesionisti!

De aceea, eu va propun astazi o asemenea echipa de specialisti in publicitate digitala, care chiar cu asta se ocupa: cu personalizarea celor mai bune metode de publicitate in spatiul online, functie de specificul firmei care le solicita serviciile.

Astfel, iti poti dubla profitul cu ajutorul celor de la Retargeting.ro, ce vor utiliza in acest sens metode specifice: combinarea personalizarii mesajelor afisate, a newletterelor de succes, segmentarea bazei de date dupa criterii obiective, utillizarea metodei A/B Testing (prin care se verifica daca o schimbare realizata pe o anumita pagina de pe un site poate influenta conversiile in mod pozitiv), cu un sistem de recomandari individualizat pentru fiecare vizitator, in functie de istoricul sau de navigare.Specialistii de la Retargeting.ro sunt o punte de transmisie a celor mai bune mesaje publicitare intre magazinul online si fiecare potential sau actual client al acestuia.De ce ti-ar place redirecting.ro si ai dori sa iti faci un abonament pe site? 

Iata doar 5 beneficii esentiale care iti vor re/vitaliza afacerea:

  • Newsletter personalizat la nivel de client/potential client;
  • Automatizare email-uri si SMS-uri pentru o eficienta crescuta a receptarii rapide a mesajelor comerciale, functie de istoricul utilizatorilor de navigare sau achizitie. ;
  • Segmentare stiintifica si A/B Testing, dupa cele mai bune criterii folosite si in tarile capitaliste dezvoltate;
  • Abonare dinamica la newsletter;
  • Mesaje personalizate live pe site.
Un retargeting pentru comertul electronic iti poate creste vanzarile magazinului tau online cu pana la 100%! 

Transforma-ti cu ajutorul specialistilor de la Retargeting.ro  internautii vizitatori in utilizatori, potentialii clienti in consumatori fideli ai produselor si serviciilor tale!Daca ai o afacere in impas, daca esti la inceput de drum sau acum te gandesti sa devii antreprenor, retargeting.ro este site-ul unde trebuie sa intri chiar azi pentru ca, alaturi de oamenii de acolo, sa poti sa-ti deschizi larg aripile spre a atinge culmi nebanuite in lumea business-ului online!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!