Sistemele de tip Big Brother de la AtuTech au ajuns si in biserici!


"A supraveghea" - un verb intrat deja in vocabularul curent al romanilor


Intr-o tara in care "a supraveghea" a ajuns unul dintre primele verbe invatate inca din frageda pruncie, intr-o lume in care Big Brother a devenit deja o realitate banala, iesind demult din lumea romanelor SF, mai ales dupa atentatele din septembrie 2001, nimic mai obisnuit am putea spune decat sa ne dorim chiar si noi cate o camera de supraveghere personala pentru a ne proteja, pe cat posibil, ceea ce avem mai de pret: in primul rand familia, dar si casa, afacerea, ba chiar si autoturismul personal parcat in strada. 

Pentru ca, nu stiu cum se face, desi in prezent fiecare este mai mult sau mai putin supravegheat (offline sau online), starea de nesiguranta se accentueaza tot mai mult.

Regaseste-ti linistea achizitionandu-ti un sistem de supraveghere personal pentru casa si afacerea ta!

Tocmai de aceea, daca o persoana vrea sa fie protejata pe cat posibil impotriva infractorilor, indiferent ca e vorba de o bona care ne maltrateaza copilul, de un hot care vrea sa intre prin efractie in locuinta noastra sau sa ne fure oglinda de la masina, ba chiar si de un amic fals care, in calitate de musafir, ne subtilizeaza fara jena niste obiecte dintr-o camera sau birou, un sistem de supraveghere este extrem de util ca prim pas in castigarea unui grad sporit de siguranta, de confort psihic. 

Si in cazul in care este nevoie de supravegherea angajatilor, daca suntem antreprenori, in conditiile in care unii dintre aceia carora le platim salariile chiar se simt literalmente obligati sa ne fure, macar pentru ca „asa e obiceiul mioritic”, un sistem de supraveghere performant ne poate proteja eficient. (Mai ales daca ii si instiintam de existenta acestuia, inca de la angajare!)


Concluzionand cele  expuse mai sus, o modalitate de a ne vindeca de stresul supravegherii de catre altii, o cale de a contracara orice demers (real sau iluzoriu) de a fi spionati in propria locuinta sau birou (putem afla chiar daca cineva vrea sa ne instaleze asa ceva in spatiile private pe care le detinem!), dar, mai ales, o varianta eficienta de a ne proteja fiintele dragi si avutul personal, folosind aparatura specializata, este chiar aceea de a ne instala noi insine camere de supraveghere, pe sistemul: "cui pe cui se scoate". Mai ales ca „spionita””, orice s-ar zice, este in firea omului...

Romanii sufera de spionita in toate formele sale de manifestare, incepand forma usoara, netehnologizata, denumita generic "vecina de la parter'", daca stam la bloc, mai vigilenta decat orice portar, si sfarsind cu cei mai buni prieteni care, la un moment dat, se pot transforma in cei mai aprigi dusmani!


Sisteme de supraveghere pentru biserici - o noutate interesanta din oferta de produse AtuTech - importator de tehnica de securitate


Asa stand lucrurile, revenind la partea cu protejarea bunurilor prin detectarea persoanelor ce nutresc ganduri necurate legate de aceste, producatorii de sisteme de supraveghere moderna s-au orientat in ultima vreme si asupra pazirii unor locuri care, in mod traditional, erau considerate ca fiind mai mult sub protectia divina. Desigur, sunt si acum, dar parca uneori trebuie ca si oamenii sa isi mareasca vigilenta terestra, nefiind suficient sa sa bazeze doar pe aceea celesta.

Vorba aceea, ce sa mai faca si Dumnezeu in zilele noastre, in conditiile in care la fiecare colt de strada a rasarit peste noapte cate un lacas de cult, iar pe masura ce problemele de zi cu zi s-au inmultit si afluenta enoriasilor a crescut in egala masura?

Acum lumea s-a modernizat, dar cu toate acestea, in zilele de hram, precum si la celelalte sarbatori religioase, credinciosii dau buluc, unii pe jos, altii cu autoturismele personale.

Concomitent au aparut prin imprejurimi si liote de cersetori agresivi, precum si alte persoane dubioase, care se pot transforma oricand in hoti de buzunare sau chiar de obiecte bisericesti (unele foarte pretioase). Cum pot fi ei depistati mai usor? AtuTech ne da raspunsul: cu ajutorul camerelor de supraveghere!

In copilarie, bunica ne spunea: sa furi din biserica este unul dintre cele mai mari pacate, care sigur nu va ramane nepedepsit de catre Dumnezeu, mai devreme sau mai tarziu!

Justitia divina e buna, nu zic nu, dar parca e mai util sa preintampini evenimentele infractionale, nu sa-i pedepsesti ulterior pe faptasi (in cazul fericit in care ii prinde politia!).

Tocmai de aceea, cea mai noua oferta in materie de sisteme de supraveghere a celor de la AtuTech este aceea facuta bisericilor, deoarece, in acest mod eficient, pot fi supravegheate cum se cuvine atat parcarea, daca biserica dispune de asa ceva, cat si interiorul bisericilor, mai ales in timpul slujbelor, cand enoriasii ar trebui sa fie mai atenti la cuvintele preotului decat la propriile portofele sau telefoane mobile, ca  nu cumva acestea sa dispara ca si cand ar fi fost luate de insusi Necuratul!


Aceste sisteme de supraveghere pentru biserici sunt usor de instalat, beneficind de cele mai noi tehnologii HD si, lucru deloc de neglijat.

Mai mult decat atat, dat fiind specificul locatiilor, unde cablurile nu sunt usor de instalat, multe dintre aceste camere de supraveghere, destinate bisericilor, sunt de tipul plug-and-play, cu transmisie wireless.
Din momentul achizitionarii unor asemenea sisteme de supraveghere linistea poate sa se astearna din nou in interiorul edificiile de cult si in jurul acestora, pentru ca tehnologia moderna este un sprijin de nadejde in lupta cu infractiunile marunte sau mai grave ce se petrec in aceste spatii. Iar Dumnezeu va avea mai multa vreme sa fie atent la cererile facute de enoriasi prin intermediul acatistelor citite de catre preoti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!