Cadouri Altfel la aniversarea zilei mele de nastere

E mijloc de septembrie si deja am inceput sa numar zilele care ma despart de aniversarea zilei mele de nastere...

Cei dragi mie sigur au subliniata cu un marker fosforescent in agenda ziua de 30, pentru ca, stiindu-ma prea bine, deja cred ca incearca sa imi gaseasca inca e pe acum niste daruri speciale.

O, nu pentru ca as fi o persoana foarte sclifosita, un soi de „Printesa Bob de Mazare” moderna, ci dintr-o cauza mult mai simpla.

Ca orice fiinta cu ceva inclinatii artistice, nu prea sunt „ca toata lumea”, avand mereu tendinta de a iesi din rand, asa incat si ei se straduiesc sa gaseasca an de an niste cadouri altfel spre a mi le darui.

Sigur trebuia sa traiesc acum vreo doua-trei sute de ani, dupa cum ii plac obiectele vintage, asa incat ma bucur mereu cand primesc niste obiecte in aparenta modeste, dar incarcate de semnificatii, purtand patina timpului.

Ca orice Balanta ce se respecta, ma bucur de orice dar primit, dar pentru a nu fi dezamagita, obisnuiesc sa ma cadorisesc si singura, din vreme, pentru ca nu pot sa stiu daca de ziua mea voi primi chiar ceea ce imi doresc. Cu atat mai mult cu cat preferintele mele se tot schimba!

Asa se face ca anul acesta am fost extrem de interesata de arta ceaiului, de ritualurile ce inconjoara bautul acestei licori sacre.

Intr-o vreme cand noi, oamenii grabiti ai secolului 21, am uitat de tihna dupa-amiezelor in care, inaintasii nostri odinioara in care beau cate o ceasca de ceai, noi limitandu-ne la una sau mai multe cafele baute in graba de-a lungul zilei, din necesitatea de a ne tine active simturile.

Tare mi-as dori anul acesta un set de ceai in cutie de lemn, dar si o cutie de ceai  vintage cu camee pentru pastrat pliculetele pretioase de ceai.




Si pentru ca la five o'clock se intalneau cucoanele pe la 1800, in saloanele lor pline cu tablouri si matasuri fosnitoare, mi-ar mai placea o umbrela de dantela alba, delicata.



Tot umbland zilele acestea pe internet, incercand sa ghicesc ce cadouri or sa imi faca cei dragi, am ajuns pe un site cu o denumire predestinata mie: Cadouri Altfel.



Acolo am gasit si seturi de ceai, de portelan si cutia de pastrat pliculetele de ceai, dar si alte multe cadouri vintage in editie limitata...

Mi-am ales deja dintre aceste cadouri online cele ce imi plac mai mult, le-am pus in lista de dorinte, iar daca nu le voi primi peste doua saptamani, nu e nici o suparare: mi le voi comanda singura, pentru ca imi plac extrem de mult.



Vizitati si voi site-ul Cadouri Altfel si o sa fiti incantati de obiectele pe care le veti gasi acolo!

3 comentarii:

  1. Ne bucuram ca si persoanele creative, cu inclinatii artistice, gasesc cadouri inspirate pe site-ul nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos!
    si prietenii mei de pe Facebook le-au apreciat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim si noi pentru aprecieri :)

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!