Cauti uscatoare de par profesionale? Le gasesti la TOTAL PRO BEAUTY!

Zilele trecute mi-am dat seama ca am nevoie de un uscator de par profesional.

Nu, nu neaparat pentru ca vine vremea rece si acum cresc sansele de a raci daca stai prea multa vreme cu parul ud, pentru ca de dat drumul la caldura in octombrie slaba nadejde, cand stai intr-un bloc cu multi vecini pensionari...

Nici pentru ca sunt o persoana extrem de activa si vreau sa scap cat mai repede de uscatul parului, ci, pentru un motiv pe care nici macar nu il banuiti: vreau sa usuc cu el... tricouri pictate!

Asa-i ca v-am lasat cu gura cascata?

Nu asta a fost intentia mea, de aceea e mai bine sa va explic nitel mai pe larg...

Acum vreo doua luni am mers la un curs de pictat articole vestimentare si, la final, au fost cativa colegi ce si-au scos din gentuta... cate un uscator de par!

Asta pentru a zvanta creatiile lor minunate si a le putea transporta in cele mai bune conditii pana acasa...

Eu, novice in domeniul impodobirii coloristice a tricourilor, nu am avut un asemenea instrument suflator de aer cald si am fost nevoita sa il imprumut de la un alt participant la workshop, dotat cu instrumentul-minune.

Cum vechiul meu uscator de par polonez nu prea da randamentul pe care il vreau eu, iar de mers la asemenea ateliere de design vestimentar tot o sa merg si in lunile ce vor veni, iata ca am inceput sa scotocesc internetul dupa aparatul profesional de emis jeturi de aer fierbinte pe care mi-l doresc.

Si, cum era de asteptat, l-am gasit pe site-ul Total Pro Beauty, locul de unde specialistii smart ai saloanelor de frumusete isi achizitioneaza ce este mai bun pentru activitatea lor curenta.

Intrand iute in sectiunea Frizerie si Coafor, la categoria Uscatoare de Par Profesionale, l-am aflat pe acela ce imi este predestinat: BABYLISS PRO CARUSO IONIC!




Dupa opinia mea este un adevarat star in lumea speciala a uscatoarelor de par, laudandu-se cu niste calitati deosebite:

  • trei trepte de viteza si trei limite de setare a temperaturii;
  • o putere de pana la 2400 de W;
  • o greutate de doar 540 de grame;
  • un motor cu ACTehnologie IONICA;
  • posesor de filtru detasabil;
  • emiterea unul flux de aer de pana la 128 km/ora - 125 metri cubi/ora;
  • posibilitatea de a emite nu doar a unui jet de aer cald, ci si a unui jet de aer rece;
  • un design deosebit.

In plus, daca va zic ca este produs in Italia, tara vestitilor pictor renascentisti, a marilor creatori de moda, dar si a marilor producatori de aparate, mobilier si instrumente pentru saloanele de beauty, sigur o sa imi dati dreptate vazand alegerea mea.

In plus, il voi primi in aceeasi zi in care voi lansa comanda, pentru ca locuiesc in Bucuresti, asa ca va fi o cumparatura primita blitz!

Abia astept urmatoarele workshop-uri de pictat piese vestimentare, pentru a-l pune la treaba si a-mi usca rapid si profesional creatiile pe care le voi realiza!

Daca si voi vreti un uscator de par de elita, intrati chiar azi pe www.tpb.ro si o sa gasiti acolo o multime de produse de o calitate superioara, cu garantie extinsa de producator pana la 3 ani.



Spor la cumparaturi!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!